Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

A Cloud USA üdvözlete (2012.04.10.)Örömmel adom hírül minden kedves olvasómnak, hogy szerény és kezdetleges blogunkkal bekapcsolódtunk a nemzetközi Rain-vérkeringésbe: mostantól a Rain Worldwide menüpont 44 különböző országra vagy netes felületre mutató linkje között a Cloud USA honlapjáról is elérhetőek vagyunk!

Továbbítom nektek a weboldal felelős szerkesztőjének, Stephe Thorntonnak kedves kis üzenetét:Hello,

Greetings to Rain's Hungarian fans!

Take care and be well,

Stephe ^@@^
Helló,

Üdvözlet Rain magyar rajongóinak!

Vigyázzatok magatokra és legyetek jól,

Stephe ^@@^Szerző: Harudo11


2 megjegyzés:

Dana írta...

Wááááá! Ez nagyszerű! Gratulálok!!!

ricemegatron expert írta...

A Cloud USA üzenete bizony nagyon jól esett. Náluk egy egész kis önkéntes csapat dolgozik már Rain és rajongóinak szolgálatában (mert az oldalt a világ minden tájáról látogatják az angol nyelvet értők), és az egész társulatot a két szuper alapító hölgy fogja össze. Akiknek kitartását, erejét, és fantasztikus szeretetmennyiségét nem győzzük csodálni. Példaként áll előttünk az a pozitív, ámde rendkívül józan hangvétel, amellyel Rain hátországát erősítik, tele féltéssel és szeretettel, támogatással és bizony időnként segítő kritikával is. A honlap minden sora remek élvezet!