Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Rain határidőnapló rendelhető



Frissítés!

A legújabb értesítés szerint az egyedi megrendelők április 23. és május 5. között adhatják le a megrendeléseiket, beleértve az átutalással történő fizetést is.

A naplókat május 14-én postázzák. Az ár három részből tevődik össze: a napló ára + a paypal fizetési költsége + a szállítás költsége. Egy személy részéről maximum 5 db naptár rendelhető. A fizetés igazolásának másolatát e-mailben el kell küldeni.

Az alábbiakat kérik gondosan feltüntetni (ezt nem fordítom, úgyis angolul kérik):

[Paypal Information]
Payment by Paypal to daon1231@gmail.com

[Email information after remittance]
* email address for order subscription: rainyent.cloud@gmail.com

* email content:
- Subject: Name of Depositor, Country, Quantity (e.g. Jung Jihoon, China, 2 copies)
- Content: quantity of diary ordered/name of payor/date of payment/name of delivery recipient/address (including zip code)/contact number 1/contact number 2/special notes about delivery (if any)
(Please make sure to provide correct address (including zip code) of the recipient, otherwise additional delivery charge may be incurred after the goods have been delivered. Please pay particular attention to this point.)


A költségek az alábbi táblázatból kiolvashatóak:










Ha szeretne valaki egy ilyen szép, Rain képeivel illusztrált határidőnapló birtokosa lenni, akkor most itt a nagy lehetőség. A naplót a Rainy Entertainment adja ki Rain debütálásának 10. évfordulójára, ezért a naptár a 2012. januártól 2013. júliusáig terjedő időszakot tartalmazza (elmúlt őszre tervezték a kiadását, de különböző okok miatt megkéstek vele). A naptárban heti és havi tervező és jegyzetelésre való felület található, 248 oldalas, mérete 90 x 157 x 127 mm.


A rendeléseket   

2012. április 27-ig 

kell e-mailben elküldeni, 

a mi régiónkból a  

rainyent.cloud@gmail.com 

e-mail címre, 
értelemszerűen angolul vagy koreaiul.


A levél tárgyában fel kell tüntetni a következőket: név, ország, mennyiség (pl. név, Hungary, 2)

A levélben pedig az alábbiaknak kell szerepelni:
- név
- országnév
- mobiltelefon száma
- e-mail cím
- a rendelt mennyiség darabszáma
- szállítási cím

Minden levélre válaszolni fognak, és abban fogják megadni a pontosan fizetendő összeget és a fizetés módját. Rain honlapján 10.000.- wont jelöltek meg a napló áraként (ez kb. 2.000.- Ft), de hozzá kell még számolni a szállítási költséget, aminek összegéről sajnos nincs információm, de nagy valószínűséggel jóval meghaladja a napló költségét.


Az egész eljárás folyamatát így írták le a honlapon:
- a rendelések benyújtása
- régiók szerinti csoportosítás
- személyes visszaigazolás a megadott e-mail címekre
- további megerősítés a régiókba sorolást követően
- a rendelések utalványozása
- az átutalási információk közlése e-mailben a vevőkkel
- visszaigazolás
- postázás

Sok szerencsét a leendő büszke tulajdonosoknak!




Forrás: http://www.rain-jihoon.com/n2/no ... No=366&bSeq=552
Credit : ratoka-RainLegend
Szerző: Harudo11 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése