Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Kézfogás (2012.04.14.)





A PR-katonák kenyérkészítési gyakorlaton a Les Graines-ben

- Április 14-én, szombaton a hadseregben szolgáló PR-katonák ellátogattak a Les Graines-be -

Meghívásunkkal szerettük volna a fiatal katonákat tájékoztatni a munkánkról, és lehetővé tenni a számukra, hogy részt vegyenek abban a Fogyatékkal Élők Nemzeti Napja alkalmából.

Bár híres színészek és énekesen érkeztek hozzánk, a csapatunk némán dolgozott tovább, anélkül, hogy bámulta volna őket.

Nam Beom Seon, a segítőnk minden általuk készített dolgot kihajított, ha az nem nyerte el a tetszését. Amikor a tésztaformák számtalan próbálkozás után végre átmentek a teszten, jót nevettek. A PR-katonák és Nam Beom Seon körülbelül egyidősek. Mit gondolnak, van különbség az ép és a fogyatékkal élő emberek között?

















by화니 @rain-cloud.co.kr
Forrás: [Eng Trans]12-04-13Rain with soldiers at Les Graines http://www.soompi.com/forums/topic/346-rain-%EB%B9%84-bi-official-thread/page__st__25860 2012.04.26.



Láttuk már korábban is, hogy Raint nem kell félteni a konyhában sem. Emlékszünk, amikor az egyik rajongó-találkozó során, mesélés közben a színpadon összeütött egy kis rizses sütit, amit aztán jóízűen megettek a közönséggel. 
A katonák a gyerekeket elkísérték egy kirándulásra is, ezen készültek az alábbi fényképek. Mennyi szépség és kedvesség van annak a mozdulatnak a természetességében, ahogy Rain végig fogja a kisfiú kezét! Film is készült az eseményről, ezt is láthatjátok a fotók után.










Szerző: Harudo11




















Nincsenek megjegyzések: