Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Jubileum - első felvonás és FELHÍVÁS ÜNNEPLÉSRE A TWITTEREN!Tíz évvel ezelőtt ezen a napon láthatta a közönség először Raint önálló előadóként színpadra lépni, aki a Bad Guyt énekelte az egyik kábeltelevízió adásában. Ezzel útjára indult az a szédületes karrier, aminek szombaton hivatalosan is tizedik évfordulójához érkezünk. Rain 2002. április 28-ától számítja a pályakezdését, mert aznap szerepelt először országosan sugárzott tévéadásban, és aznap jelent meg első nagylemeze, a Bad Guy.


A Kyunghyang Newspaper mai számának 7. oldalán megjelent a hivatalos rajongói klub, a Korean Cloud egészoldalas hirdetése, amelyben röviden összefoglalják Rain tízéves pályafutását, és felhívják a figyelmet a 28-i évfordulóra.
A Szöul egyik legforgalmasabb központja, a Myeongdong metrómegállóiban kihelyezett óriásplakátokat már láttuk:
Megindult a rajongók által készített köszöntő szövegek, képek, plakátok és videók özöne is - Magyarországról is. Cloudagota klipjére máris ráleltünk a youtube-on:

RAIN KEDVELŐI ÉS RAJONGÓI, FIGYELEM!


Szombaton, április 28-án, 
magyar idő szerint délután 3 és 5 óra között 

lesz a legújabb twitteres Esőzés. Ekkorra időzítették a rajongói klubok Rain köszöntését, és ha kedvetek van néhány kedves szót írni Rainnek a 10. évforduló alkalmából, akkor ti is ebben az időpontban tegyétek meg. A twitteres üzenetben szerepeljen az #aDecadeWithRAIN szöveg, és célszerű vagy Rain címére @29rain, vagy a Rainy Entertainment címére @rainyent elküldeni. 

Már volt ilyen akció többször is, utoljára Rain bevonulásakor a #WaitingForRain, aki részt vett benne, az biztosan nem felejti el egy ideig. Mivel a twitteres forgalmat sok helyen figyelik, ezért az ilyen akció arra is jó, hogy a világon sokfelé szétfusson az esemény híre. 

Az alábbi táblázatból (vagy itt) lehet tájékozódni arról, hogy a világ különböző pontjain a helyi idő szerint mikor kell hegyezni a twitteres tollakat:


Források: http://www.soompi.com/forums/topic/346-rain-%EB%B9%84-bi-official-thread/page__st__25860
http://www.soompi.com/forums/topic/346-rain-%EB%B9%84-bi-official-thread/page__st__25880
http://twitpic.com/9da8sj

Szerző: Harudo11

Nincsenek megjegyzések: