Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Rain legújabb álma (2012)Rain már nem először fog saját vállalkozásba. A Rainy Entertainment volt az első cége, amelyet saját karrierjének menedzselésére hozott létre, és ezek mellett több más cége is volt, melyektől éppen a katonaság miatt kellett megválnia. Azonban itt a legújabb terv híre! 

Úgy tűnik, hogy jó érzékkel talál rá az újdonságokra, és mintha egy régi vágy is olthatatlanul ott mocorogna benne. Nem felejtettük el, hogy egyszer azt mondta, a dizájn világa az, ami igazán izgatja. A divat felé már tett lépéseket, és ez a terv is elég jól illeszkedik a haditervbe. Hogy miről is van szó, arról az alábbi cikkből tájékozódhatunk:


Március 29-én megerősítették, hogy a világsztár Rain egy olyan hotel építése felé tette meg az első lépéseket, amely a boutique hotelek típusába tartozik, és amelyhez majd egy kis színházterem is kapcsolódik.

Posted ImageA boutique hotel kicsi, de egyedi szolgáltatást nyújt, szokták concept hotelnek vagy designers hotelnek is nevezni.

Megkésve, az átépítési tervek dokumentumainak ismertetésekor derült ki, hogy Rain egy boutique hotel létrehozását tervezi a szöuli Cheongdam-dong kerületében lévő ingatlantulajdonán. A tervezetet az elmúlt év első félévében készítették az építkezések megkezdéséhez szükséges engedélyeket jóváhagyó Gangnam-gu Hivatalnak.

Az iroda információi szerint Rain épületének (a Rainy Buildingnek) hat szintje lesz az utcaszint felett, három pedig alatta, a teljes terület így 3794,64 nm (ebből 1024,8 nm az utcaszinten). Az első három szintet és két földalatti szintet elfoglaló szállodai egység mellett a negyedik-hatodik szinten irodaegységet terveztek.

A Gangnam-gu Hivatal tisztviselője elmondta: "Az énekes Rain mellett állók remélik, hogy építhetnek egy olyan boutique hotelt, amelyhez egy kis színházterem is kapcsolódhat a terület építési övezetének átsorolása által. A tervezők tavaly bemutatták az átépítési tervek dokumentumait, és azok elbírálása most van folyamatban."

De úgy hírlik, hogy az a kérdés, hogy milyen széles utat szükséges hagyni az épület mellett, csírájában elfojthatja az átépítés lehetőségét. A tisztviselő nyilatkozata: "Kevés 12 méternél szélesebb utat mértek a környéken a település sajátosságainak megfelelően. Ha a kormány és a Gangnam-gu Hivatal egyetért az előírt útszélességi előírások értékeinek leszállításával (12 méterről 8 méterre), és megérti a boutique hotel fogalmának eltérését az egyéb szállodákétól, akkor nemzeti szinten nagy nyereségre tehetünk szert. Nekünk közösen kell megoldást találnunk erre a problémára."

[Mar-30-2012] Rain boutique hotellé építi át a Cheongdam-dong területén lévő ingatlanát.
Credit to Daily Economy http://news.nate.com.../20120330n01957
English translation by 화니 - rain-cloud.co.kr/Az átalakítandó épület:Aki még ennél is többet kívánna látni az épületről és környékéről, annak ezt a kis híradást ajánlhatom. Ha esetleg értené is valaki, hogy mit mondanak benne, bátran ossza meg velünk, hálásak lennénk érte!
Aki pedig a boutique hotelek világáról szeretne kicsit többet megtudni, annak ez az írás szolgálhat néhány érdekességgel:

Deluxe főoldal 
A gazdagok unják a nagy szállodákat

Szerző: Harudo11
Források: http://www.soompi.com/forums/topic/346-rain-%EB%B9%84-bi-official-thread/page__st__25760
http://www.soompi.com/forums/topic/346-rain-%EB%B9%84-bi-official-thread/page__st__25780

Nincsenek megjegyzések: