Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

> RAIN KRÓNIKA: 2013.02.02.






http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=54379&page=36&searchType=title&searchStr=
huhuhuhu


Kim Jae Yook talked about Rain in his radio programme

In his radio programme on 25 January, DJ Kim Jae Yook invited Lim Ju Huan as his guest. Lim is currently the squad commander in their unit and will be discharged soon in February. Kim asked if Corporal Jung Jihoon will be Lim's successor as squad commander. One guest asked, "isn't this already decided, hehe?". As they discussed, DJ Kim said "if he won't do it, then who will, hehe?" He added that the current consensus and atmosphere is to convince Corporal Jung Jihoon to be the squad commander^^!

In the same programme on 31 January, DJ Kim said "I spent time with Corporal Jung Jihoon today. He is a man of great strength and it makes me happy to spend time together with him!"




bengy82   2013.02.03

Kim Jae Wook a vorbit despre Rain in programul sau radio
In programul sau radio din 25 Ianuarie,DJ Kim Jae Wook l-a invitat pe Lim Ju Hwan ca oaspete.Lim este in prezent comandorul echipei din unitatea sa si va fi eliberat din armata in curand in Februarie.Kim a intrebat daca Caporalul Jung Ji Hoon va fi succesorul lui Lim precum comandor al echipei.Unul din oaspeti a intrebat:"nu este deja decis acest lucru,hehe?".In timp ce discutau ,DJ Kim a spus :"daca el n-o va face,atunci cine,hehe?" El a adaugat ca vor sa ajunga la un consens si la convingerea lui Caporal Jung Ji Hoon a fi comandorul echipei^^!
In acelasi program (radiojumam) pe 31 Ianuarie,DJ Kim a spus: "Am petrecut timp alaturi de Caporal Jung Ji Hoon astazi.Este un om de o putere imensa si ma face fericit de a petrece timp alaturi de el!"

romanian translation by bengy
english translation by huhuhuhu



emik   2013.02.03

[英訳⇒和訳です。]

Kim Jae Yook がラジオ番組の中でRain について語った。

1月25日、DJ Kim Jae Yook は彼のラジオ番組へのゲストとしてLim Ju Huan を呼んだ。
Limは現在、彼らの部隊の分隊司令官、そして2月に入ってすぐに除隊する。Kim は分隊司令官としてJung Jihoon上等兵がLim の後任になるのかと聞いた。一人のゲストがたずねた "それはすでに決定しているんじゃないの, ヒヒ?"。 彼らは議論したけれども、"もし、彼がやらなかったら、じゃあ誰がやるの, ヒヒ?"とDJ Kim は言った。
そして彼は、最近の大多数の意見と雰囲気がJung Jihoon上等兵が分隊司令官になるのだと思わせている と言い加えた!

1月31日、同番組で "今日、Jung Jihoon上等兵と一緒に過ごした。彼は力持ち、そして彼と一緒に過ごすと幸せな気分になる/うれしい !"とDJ Kimは言った。










































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése