Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2015.01.30.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»PRIVATE LIFE

Az Anhui TV Chinese New Year Show-jának fellépését követően Rain visszautazott Sanghajba, ahol január 31-én részt vesz a LAviva Ice Tea reklámkampányának eseményén.

Néhány fancam, amely Anhuiban készült és a visszautazásról:

http://www.meipai.com/media/235853377
http://www.meipai.com/media/235446576
http://www.meipai.com/media/235446508

Credit RainCloudHK on Weibo

DIAMOND LOVER 

PROMÓCIÓ

 REKLÁM


1.
LAviva Ice Tea - a képpel a január 31-i eseményt hirdetik, a LAviva is részt vesz a Shanghai Super Brand Mall rendezvényen.

Credit LAviva乐维饮冰果茶 weibo


2.
YVES SAINT LAURENT DANGEROUS ROUGE - MAKING FILM


Credit LoveRainSammi

http://video.weibo.com/show?fid=1034:b8fe824103b6d05f5a5945cd5e85c7af


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése