Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2015.01.13.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»REKLÁM


1.
A LAVIVA ICE TEA reklámkampány eseményének hirdetése
Credit LAviva乐维饮冰果茶 weibo

#乐趣一启来#三个水果达人为究竟谁才是RAIN的最爱争执了起来,正闹到不可开交时,关键先生闪亮登场!大家觉得RAIN会说什么话?快发挥你们的奇思妙想,为RAIN填满对话框吧!转发本条写上你想配的对话!2.
FANS WISH LIST #2015
Forrás: http://weibo.com/5109669183/BFnqZzKTp?type=repost#_rnd1421155581052
Credit 星影联盟 weibo

#2015星影联盟粉丝愿望清单#2015小星的能量槽已经满格标红,再不来一发【福利必杀】无颜面对星粉们的深爱了!即日起至1月18日,星粉们只要输入约会密码,一场你和TA的专属约会就有可能开启!甜蜜约会密码:关注@星影联盟 转发此微博,写下你最粉的爱豆!榜单状元揭晓之日,就是你与偶像的相见之时!
Nincsenek megjegyzések: