Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2013.07.11.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»MÉDIA


1.
Még folytatódtak a televíziós tudósítások Rain előző napi leszereléséről.


ピ 除隊現場 part1 ピ 除隊現場 part2 130711 Enews Raindischarge from the military


2.
THE CHOSUNILBO
Forrás: http://english.chosun.com/site/data/html_dir/2013/07/11/2013071100922.html
Fans Flock from Around World to Greet Rain on Release from Army
Over 700 fans from countries as widespread as China, Japan, Malaysia, Turkey and the U.S. came to Korea to greet K-pop star Rain when he was discharged from the army on Wednesday after completing 21 months of mandatory military service.

They showed up in the early hours to see him in front of the Defense Media Agency in Yongsan, Seoul. Some camped out overnight despite the rain to catch a glimpse of their idol.

Rain saluted his fans and said, "I will work hard to show my best for everyone." 
englishnews@chosun.com / Jul. 11, 2013 10:00 KST

Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

A világ minden részéről érkeztek rajongók, hogy köszöntsék Raint a leszerelésén

Több mint 700 rajongó olyan különböző országokból, mint Kína, Japán, Malajzia, Törökország és az USA érkezett Koreába, hogy köszöntse a K-pop sztárját, Raint, amikor teljesítve a 21 hónapos kötelező katonai szolgálatát szerdán leszerelt a hadseregből.

Már a kora hajnali órákban gyülekeztek, hogy láthassák őt a Defense Media Agency épülete előtt Yongsanban, Szöulban. Néhányan egész éjszaka ott táboroztak az esős idő ellenére, hogy egy pillantást vethessenek az idoljukra.

Rain tisztelgett a rajongóknak és azt mondta: "Keményen fogok dolgozni, hogy a legjobbat adhassam mindenkinek."


3.
Az alábbi fotókon a nyomtatott sajtó tudósításainak gyűjteményét láthatjuk, amelyek Rain július 10-i leszerelését adták hírül.

Credit @wantan0625
Forrás:  http://memo-rain.ning.com/profiles/blogs/pic-13-07-11-rain-newspaper

4.
Az Arirang TV Showbiz Korea műsora szinte azonnal megpróbálta visszaállítani Raint a saját pályájára (a csatorna mindig is mértékadónak bizonyult), így végre nem a zűrökbe belekeverve, a katonai hírek kapcsán láttuk megjelenni a médiában, hanem egy könnyed, szórakoztató összeállításban - azon férfisztárok sorában, akik legjobban mutatnak fürdőruhában. Bulvár, de most örültünk neki.


Showbiz Korea - Top 5 Male Stars, who Look Good in Swimsuits 수영복 자태가 아름다운 남자 스타 5
HÍR

1.
Megjelent a bangkoki Sonic Bang 2013 fesztivál plakátja, valamint az esemény részletei a szervezők és jegyárusítók honlapjain, közösségi felületein.

Thai Ticket Major
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152029116569867
http://www.thaiticketmajor.com/concert/concert-detail.php?sid=1883#thumb

2.
A Star News cikkéből újabb meg nem erősített hírek kaptak szárnyra.

Forrás: http://news.naver.com/main/read.nhn?mode=LSD&mid=shm&sid1=106&oid=108&aid=0002232264'제대' 비, 첫 스케줄은 미국행? "결정된 바 없다" 
기사입력 2013-07-11 08:37

[스타뉴스 윤성열 기자]


비 / 사진=최부석 기자

가수 비(본명 정지훈)가 제대 이후 첫 스케줄로 미국행을 택했다는 일각의 주장에 대해 소속사 큐브엔터테인먼트 측이 "아직 결정된 바 없다"고 밝혔다.

소속사 큐브엔터테인먼트 측은 11일 스타뉴스에 "아직까지 구체적으로 얘기를 나눈 것이 없다"며 "앞서 밝혀진 대로 여러 곳의 제안이 있어 미국으로 갈 수는 있으나 8~9월 간다고 결정된 것은 없다"고 전했다.

앞서 비는 지난 10일 서울 용산구 국방부 국방홍보원에서 21개월간의 군복무를 마치고 만기 전역했다.

비가 제대함에 따라 그의 향후 행보에도 관심이 쏠렸다. 일각에서는 비가 전역 후 첫 스케줄로 미국 활동을 위해 오는 8~9월께 현지로 떠날 것이라고 주장했다.

비가 이미 세계적인 뮤지션 제이지의 음반사 락 네이션(Roc Nation) 측으로부터 러브콜을 받은 사실이 알려져 이 같은 주장에 힘을 실었다.

하지만 비 측 관계자는 "어제 갓 제대한 상황에서 어떠한 논의도 이뤄지지 않았다"며 "초심을 다지며 당장 활동에 나서기보다 여러 가지 들어온 제안을 검토하며 향후 계획을 짤 것"이라고 강조했다.

한편 비는 지난 10일 오전 8시께 전역을 마치고 위병소 앞을 나와 취재진과 팬들 앞에 "앞으로 열심히 하겠다"며 짧고 굵은 소감을 전했다.

최근 불거진 연예병사 복무 실태 논란으로 다소 굳은 표정이 역력했지만 늠름한 걸음으로 위병소 밖을 빠져나와 눈길을 끌었다. 비는 전역 직후 경기 고양시 벽제추모공원에 위치한 어머니 산소를 찾았다. 비는 당분간 가족들과 시간을 보낼 계획이다.


Angol fordítás
English translation by 화니


Rain's visit to the US as his first step since his discharge, has not yet been determined.

Some say that singer Rain (his real name, Jung Ji-Hoon) will go to the U.S. as his first step since he was discharged from the army, but Cube Entertainment representing him expresses regarding this, "It has not yet been determined."

Cube Entertainment, Rain's management company, told Star News on the 11th, "As of yet, no concrete schedule has been outlined. As Rain has received offers from various entertainment agencies, he is available to go to the U.S., but contrary to the rumors that he is going to go to the U.S in August or September, the date of the visit has not been definitely decided yet."

Before this, Rain was discharged from the Defense Media Agency located in Seoul's Yongsan-gu last 10th after making it through his 21-month military service.

As Rain has been discharged from military service, there is an extreme amount of focus on his future moves. Some say that he will go to the U.S. sometime around August or September, as part of his first step since his discharge.

Their claims are plausible because it has been known that Rain has already been received an offer from international artist 'Jay-Z's record label 'Roc Nation'.

However, one of Rain's allies said, "Rain has been in a situation where it's been just a day since he was fresh out of the army yesterday, and therefore there has not been any further discussion or any further movement on that. Instead of backing to the basics and immediately beginning working, he'll discuss future plans with his agency, looking over various proposals."

Meanwhile, after leaving the army base in which he had been serving around at 8am on the 10th, Rain gave his concise and clear thoughts in front of reporters and fans, saying, "I'll try harder from now on."

Although his look of stiffness was apparent due to a current controversy over entertainment soldiers' neglecting their duties, he was an imposing figure on the scene. which attracted attention.

Rain visited his mother's grave at Byukje Memorial Park, in Kyungki-do's Goyang city soon after his discharge. He plans to spend time with his family for the time being. 


Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Rain látogatásáról az USA-ban, mint a leszerelését követő első lépésről, még nem határoztak

Egyesek azt mondják, hogy az énekes Rain (igazi neve Jung Ji-hoon) a leszerelése utáni első lépésként az Egyesült Államokba fog menni, de az őt képviselő Cube Entertainment ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy "Ez még nincs eldöntve."

A Cube Entertainment, Rain ügynöksége azt mondta 11-én a Star Newsnak, "Eddig még nem vázoltuk fel a konkrét ütemtervet. Mivel Rain kapott ajánlatokat különböző ügynökségektől, lehetséges, hogy az USA-ba fog menni, de azokkal a pletykákkal ellentétben, hogy augusztusban vagy szeptemberben menne, a látogatás időpontjáról még határozottan nem született döntés.

Ezt megelőzően Rain 10-én szerelt le a Defense Media Agency-től a szöuli Yongsan-guban, miután teljesítette a 21 hónapos katonai szolgálatát.

Amint Rain kiszabadult a katonai szolgálatból, extrém erősségű figyelem kíséri a jövőbeli megmozdulásait. Néhányan azt mondják, hogy augusztus-szeptember tájékán az USA-ba fog menni, a leszerelését követő első lépései részeként.

Hihetőek a következtetéseik, hiszen Rain már kapott egy ajánlatot egy nemzetközi művésztől, Jay-Z kiadójától, a Roc Nationtől.

Azonban Rain egyik szövetségese azt mondta, "Rain jelenlegi helyzetében, amikor még csak egy nap választja el a hadseregből való távozásától, még nem volt semmiféle eszmecsere vagy további tevékenység ezzel kapcsolatosan. Ahelyett, hogy rögtön visszatérne az alapvető dolgaihoz és azonnal munkához látna, át kell beszélnie a jövőjével kapcsolatos terveit az ügynökségével, át kell tekinteni a különböző lehetőségeket."

Eközben, miután 10-én reggel 8 órakor elhagyta a katonai támaszpontot, amelyben szolgált, Rain tömören és világosan fogalmazott a riporterek és a rajongók előtt, azt mondva, hogy "Mostantól még keményebben próbálkozom."

Bár a megjelenésének merevsége a kötelezettségeiket figyelmen kívül hagyó szórakoztató katonák okozta jelenlegi botránynak tudható be, mégis egy impozáns figura volt abban a jelenetben, aki magára vonta a figyelmet.

Rain a leszerelését követően azonnal elment az édesanyja sírjához a Goyang városban, Kyungki-dóban lévő Emlékparkba. Azt tervezi, hogy egyelőre a családjával fogja tölteni az idejét.

Nincsenek megjegyzések: