Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2013.07.10. - Televíziós tudósítások, fancamek

««« Előző oldal                                                                                                                                              Következő oldal »»»


VÉGRE ELJÖTT A D-DAY! VÉGRE!


Ez a nap jelentette Jung Ji-hoon őrmester katonaidejének végét, mert végre elérkezett a várva várt leszerelés. A PR-egység életét éppen szétziláló események miatt nem volt hosszú ünneplés, alig pár másodperces leköszönés történt csak, de mégis méltóságteljes keretek között, a sajtómunkások hada és a rajongók nemzetközi közössége előtt, akik közül sokan egész előző éjszakájukat a laktanya előtti várakozással töltötték. 

Hihetetlen mennyiségű televíziós tudósítás számolt be az eseményről, melybe rövidsége ellenére még egy furcsa incidens is belefért. Akkor még nem tudtuk, hogy az egyik riporter rohanta meg váratlanul Raint. Támadásnak is lehetett értelmezni a dolgot, ezért nagyon helyénvaló volt Rain egyik testőrének gyors beavatkozása (a felvételeken lila ingben látjuk őt, mintha csak a sajtó technikai segédereje lenne). Később kiderült, hogy valami furcsa megfontolásból egy csokoládét kívánt csak átadni a férfi, de a valódi ok inkább a feltűnéskeltés lehetett.

A tudósítások többsége megemlítette, hogy kb. 20 másodperc volt csak az egész ünnepség ideje, és Rain a pár elmondott mondat után autóba szállt és elhajtott. Ezzel kissé epésen azt sugallták, mintha oka lett volna gyorsan eltűnni a helyszínről. Csak a később nyilvánosságra került rajongói felvételeken látszott igazán, hogy a szűk utcában felgyülemlett tömeg között lassan hajtva Rain kétszer is megállásra kérte a sofőrt és kiszállt az autóból, hogy szólni tudjon a jelenlévőkhöz. A helyzet veszélyessége miatt azonban a testőrök a második alkalommal már kénytelenek voltak szinte azonnal az autó biztonságába visszamenekíteni, és többször nem is engedték kiszállni.

A rövid ceremónia után Rain első útja egyenesen, még egyenruhában az édesanyja sírjához vezetett, éppen úgy, ahogyan a bevonulása előtti napon is tőle köszönt el.

Mivel a nap eseményeiről rengeteg cikk, fotó és film jelent meg, ezeket több posztban tesszük közzé.MÉDIA


1.
 [Y-STAR] Rain is discharged from the military service (비, 오늘(10일) 전역 '앞으로 더 최선 다하겠다') 2.
[Y-STAR] Rain, "I'll continue work hard" (비 전역 현장, 상엄한 경비 속 짧은 소감 '열심히 하겠다')3.
[Y-STAR] At the scene of Rain leaving the army ([현장연결]가수 비 만기 제대 현장 '최선을 다하겠습니다') 


4.
[bnt News]130710 Rain discharge from the military


5. 
'전역' 비, "앞으로 최선을 다하는 모습 보이겠다"


6.
[TV Daily]130710 Rain discharge from the military7.
[My Daily]130710 Rain discharge from the military 8.
'연예병사' 비(rain) 전역 인사말은? 


9.
[경향신문]비(RAIN) 전역 "열심히 하는 좋은 모습 보여드리겠다" 


10.
[RAIN] 연예병사 비, 제대 직 후 무슨 말을? 11.
[눈TV] '전역' 비, 몰려든 팬들로 현장은 아수라장 


12.
비 전역, '30초' 인사말 남기고 현장 떠나 / YTN
 


13.
비(Rain), 연예병사 논란 속 전역 "최선 다하는 모습을..." (Jung Ji-Hoon. ピ) 14.
BBC NEWS ASIA
http://www.bbc.com/news/world-asia-23256957

ugyanez a videó a Dailymotionon:
130710 Fans cheer as S Korean star Rain ends military service
http://www.dailymotion.com/video/x11r51t_130710-fans-cheer-as-s-korean-star-rain-ends-military-service_news#.Ud2STOXh6i015. 
130710 Hamban TV_Rain http://www.dailymotion.com/video/x11ra4d_130710-hamban-tv-rain_news
16.
[Y-STAR] Rain first visited his mother's grave after leaving the army (비, 제대 후 첫 행선지 '어머니 산소') 17.
[SSTV] 비 전역, 3분 인사로 짧은 소감... '연예병사-김태희 언급 없어' 18.
South Korean pop star Rain ends military service 


19.
OBS - Unique Ent. News_Rain discharge from the military


20.
FANCAM
Credit: MindnightMimosa Rain


RAIN discharge from the military 
Nincsenek megjegyzések: