Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2014.12.25.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»


RAIN INSTAGRAM / TWITTER ÜZENETE

rain_oppa RAIN♥ / RAIN @29rain
메크메크....
"Boldog karácsonyt... Boldog karácsonyt..."
http://instagram.com/p/xBK-8tJSmZ/

STYLISTMJ BEJEGYZÉSE AZ INSTAGRAMON


credit stylistmj instagram
지훈이형 크리스마스 선물 감사합니당 ㅎ 빵꾸 날때까지 신을께욤 ㅎㅎ
  

FORGATÁS


DIAMOND LOVER - Rain és a forgatócsoport a Pegasus Parkban járt.

1.

Images credit: 品臻園 [Pegasus Park] / 秦森(集团)有限公司 [QinSen Group] @Weibo  


A Cloud USA magyarázata:

"Karácsony napján a QinSen Group (az ősi kínai kultúra és kulturális örökség megismertetésére és támogatására szegődött vállalat) közzétett egy írást a Weibo oldalán Rain és a Diamond Lover stábjáról, akik a Pegasus Park Karácsonyi házában tettek látogatást a forgatás során.
Ahogy értettem, a Pegasus Park egy luxusnyaralókból (villákból és apartmanokból), éttermekből, művészeti galériákból, pihenőkertekből, ősi csatornákból és tavakból stb. álló hatalmas üdülő-együttes,  a klasszikus kínai építészet stílusában. A Pegasus Parknak két telephelye van, az egyik Sanghajban, a másik Shaoxingban. Mindent kínaiul található erről a helyről - minden -, de azt hiszem, hogy ez is a lényeg."2.


http://weibo.com/p/1001603785945156571561 
Nincsenek megjegyzések: