Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2008.09.17.



FELTÖLTÉS ALATT



http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=14247&page=587&searchType=title&searchStr=
카라의창



비 ‘컴백 준비완료’…뮤비 촬영 마치고 음반 후반작업
[스포츠동아] “이제 선수 입장만 남았다.” 10월 초 아시아 스페셜 음반을 발표하는 톱스타 비가 추석 연휴기간 태국에서 뮤직비디오 촬영을 하면서 가수 ... 동아일보 2008-09-17 07:37





http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=14248&page=587&searchType=title&searchStr=
HONGTHA

08.09.16 Rain arrived Korea.
Rain left Bangkok last night, and arrival time in Seoul was around 7AM (local time)

He was working quite hard here in Bangkok,working all days and nights, and just had some times to relax yesterday afternoon before leaving Bangkok last night.

Even after woking for long hrs for days, he still looked so bright, and cool as always.

credit: rain-america
http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=14249&page=587&searchType=title&searchStr=
itsraining
[Sep-17-2008] Rain participated in new album's production 
Sohu News

Asia Special Album will release on October

Rain went to Thailand for MV shooting during Chuseok holiday and has prepared for its return to stage.  Since the MV shooting is completed, that means all theme songs and dance choreography were determined, only left over is "the contestant to enter the stage".

Rain had completed the album cover photo shooting.  Recently he is doing some wrap up work for the album, such as selecting cover photos, so on.  After these are done then all preparation will be complete.  Rain had participated in this album's production, 7 songs produced by himself were recorded, the album had more than 10 songs in total.

On September 3rd, Rain went to Los Angeles for Ninja Assassin movie post recording. But after a week, on September 11th, he went to Thailand for his album.  During Chuseok holiday (September 13 and 14th) he was shooting MV in Bangkok, Thailand.  This MV which cooperated with Director, Jang Jae-Hyuk, Rain's excited dance posture will be presented to the fans.


English Translation by FollowRain @ Rain-America.com



搜狐娛樂訊 - RAIN泰國拍攝MV 10月將發行亞洲特別專輯

Rain擔任了此次專輯的製作
將于10月初發行亞洲特別專輯的Rain,中秋節期間赴泰國進行了MV拍攝,並做好了重返舞臺的準備。

  所謂完成了MV拍攝,就意味著所有專輯主打歌、編舞、台風都已確定,只剩下“選手出場”了。Rain已經完成了專輯封面拍攝,最近在做一些專輯收尾工 作,挑選封面照等,這些結束後,所有的付出準備就做好了。Rain擔任了此次專輯的製作,還決定要收錄7首自製歌曲,共有10首以上的歌曲收錄其中。

  主演了好萊塢影片《忍者殺手》的Rain,為了影片後期錄音等工作3日去了一次美國洛杉磯,但不到一周就回國,並在11日又為了專輯去了泰國。而在中秋節期間(13~14日)在泰國曼谷拍攝了專輯主打歌的MV。
  與張在赫導演合作的這首MV,將會給歌迷呈現他扣人心弦的舞姿。

编辑:狐狸雨

Source: Sohu.com
http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=14250&page=587&searchType=title&searchStr=
hongtha
08.09.17 [搜狐娛樂]RAIN泰國拍攝MV 10月將發行亞洲特別專輯

Rain擔任了此次專輯的製作

搜狐娛樂訊 將于10月初發行亞洲特別專輯的Rain,中秋節期間赴泰國進行了MV拍攝,並做好了重返舞臺的準備。

  所謂完成了MV拍攝,就意味著所有專輯主打歌、編舞、台風都已確定,只剩下“選手出場”了。Rain已經完成了專輯封面拍攝,最近在做一些專輯收尾工作,挑選封面照等,這些結束後,所有的付出準備就做好了。Rain擔任了此次專輯的製作,還決定要收錄7首自製歌曲,共有10首以上的歌曲收錄其中。

  主演了好萊塢影片《忍者殺手》的Rain,為了影片後期錄音等工作3日去了一次美國洛杉磯,但不到一周就回國,並在11日又為了專輯去了泰國。而在中秋節期間(13~14日)在泰國曼谷拍攝了專輯主打歌的MV。

  與張在赫導演合作的這首MV,將會給歌迷呈現他扣人心弦的舞姿。

编辑:狐狸雨

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése