Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2008.09.06.



FELTÖLTÉS ALATT



http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=14221&page=589&searchType=title&searchStr=
카라의창

오늘 토요일 OBS방송 꼭 보세요 울 비 나온다네요


구름님들 오늘 저녁 8시50분에 경인방송에서 베이징 올림픽 인터뷰 나온다고 하네요 많은 시청 부탁합니다

[쇼영 공지사항]
http://www.obs.co.kr/perprogram/NoticeView.aspx?pgmid=E071200018¬iceid=173&pagenum=0

고품격 하이브리드 쇼, 생방송 <쇼영>
[1부]
더 인터뷰 : 베이징 올림픽에서 만난 가수 비

토요일 밤 8:50   [생방송 쇼도 보고 영화도 보고]

[OBS 편성표]
http://www.obs.co.kr/schedule/Schedule.aspx






http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=14222&page=588&searchType=title&searchStr=
hongtha

kép hiányzik

From Rain's Mother - Fan Club Days

Ji-hoon is not like a typical child, he is more like a calm and steady gentlemen.
Compared to his father, our family’s Ji-hoon is more like me.
His character is frank and straightforward, so we always hear from other people praising him as a very honest person.

While in a group of people he is not independent; at home, however, he is a sensible, grown boy.
When he was younger, he’d always bicker with his only sister, but whenever she’d come home from a spanking/beating, he’d show sympathy towards her.

Our Ji-hoon has been obedient since young, very calm and steady. Whenever I give him a lecture, he never once talked back.
But Ji-hoon is a bit of a picky eater, so I’m a little worried…practically doesn’t eat pickled vegetables and meat.

Because I’m looking after the shop, I’ve no way of taking care of him, so I feel very guilty.
I’m unable to be like those parents who accompany their children to the TV station and are attentive to them through the entire process; I can’t even make him something good to eat, so I feel ashamed and guilt-stricken.

When I first heard him say that he wanted to be a singer, I really wasn’t that surprised.
Even though his father hoped that he would study hard to become a policeman or an officer, whatever the child wants to do, the parents have no choice but to go along.
In this sensitive period of teen hood, I have no worries about his behavior towards the opposite sex, or smoking and drinking.

The only thing is once the opportunity to learn is missed, it will never return again. So I hope that he will use the free time in between his performing activities to do more homework, which would be nice…
credit: benamoo








 





























 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése