Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2008.07.23.






MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?




Nincs információ.




🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


A NAP EGYÉB HÍREI ÉS TUDÓSÍTÁSAI (áttekinetés):


📰   The Korea Times - Rain to Take Part in Comic-Con Convention
📰   EDaily - '월드스타' 비, 조각상으로 만난다...9월, 中 북경서 전시


🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧



THE KOREA TIMES






Rain to Take Part in Comic-Con Convention

Posted : 2008-07-23 17:19
Updated : 2008-07-23 17:19



By Karen Song
Korea Times Intern

Actor and Singer Rain (Jung Ji-hoon), who was back in Korea working on his new album, left Wednesday to participate in the Comic-Con convention in the United States according to his agency, J. Tune Entertainment. Rain left for San Diego to participate in the Comic-Con International from July 23~ 27 at the invitation of Warner Brothers, the distributor of 'Ninja Assassin,' it said and added that he will present the film ``Ninja Assasin'' and take media interviews.

``Warner Brothers also invited producer Joel Silver, director James McTeigue, and leading actress Naomie Harris to promote the film, which will open next year, '' said the agency.

``Ninja Assassin'' will be introduced on the second day, July 24, from 5:30 to 6:30 p.m. along with action film ``Rock 'n' Rolla'' and horror movie ``Whiteout.''

Comic-Con is the largest annual comics and popular arts convention, in which previews of upcoming feature films take part. The San Diego Convention Center was packed with over 125,000 attendees last year, and this year's tickets have been already sold out even before the start of the convention.




💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦



EDAILY








'월드스타' 비, 조각상으로 만난다...9월, 中 북경서 전시
양승준 기자
등록 2008-07-23 오후 12:10:04
수정 2008-07-23 오후 1:40:09


▲ 조정화 작가가 만든 가수 비의 조각상


[이데일리 SPN 양승준기자] 월드스타 비를 조각상으로 만나볼 수 있게 됐다.

조정화 작가는?비의 모습을 입체화한 조각상을 가지고 오는 9월 중국 북경 공화랑에서 개인전을 갖는다.

조정화 씨는 지난 2007년 의류업체 지오다노와 손잡고 비와 장동건을 꼭 빼닮은 조각상을 만들어 화제가 된 작가다.

이날 조정화씨가 전시하는 비의 조각상은 상반신 누드를 하고 있는 비가 장미꽃을 두르고 있는 작품과 레게 머리를 하고 두건을 두른 강인한 모습을 새긴 작품 등 총 2점이다.

또 이 조각상에는 비의 왼쪽 팔에 ‘비’라는 글자와 ‘끝없는 노력(Endless Efforts), 끝없는 인내(Endless Endurance)’ 라는 문신이 새겨져 있어 눈길을 끈다.

조정화 작가는 “최근 비의 소속사 측과 초상권에 대한 합의를 마친 상태”라며 “일상 광고나 TV 등 대중 매체를 통해 비춰지는 유명인들의 모습을 재조명하는 하는 것이 작품의 콘셉트”라고 전시의 주제를 설명했다.

이날 전시에는 비를 비롯 모텍동과 엘리자베스 등 세계 명사들의 조각 18점이 함께 공개된다.??


▲ 조정화 작가가 만든 가수 비의 조각상







🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧






















































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése