Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2008.09.10.



FELTÖLTÉS ALATT



http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=14227&page=588&searchType=title&searchStr=
hongtha

08.09.10 [體育朝鮮]SK電訊T手機廣告“鄭智熏的隨心所欲篇”

繼SK電訊T手機廣告的“隨心所欲T”之《心想事成》成為韓國人耳熟能詳的歌曲之後,Rain(鄭智薰)又推出了在日常生活中機智地擺脫困境的“隨心所欲篇”,有望再次成為韓國的熱門話題。
移動通信代表品牌“T”(http://www.tworld.co.kr/)3日披露說,將播出由巨星Rain出演的廣告《鄭智薰的隨心所欲篇》,內容為鄭智薰在深夜“犯禁”吃夜宵,之後“隨心所欲”地擺脫困境的搞笑故事。

此次廣告的看點在於詼諧,擁有完美身材的鄭智薰也不能例外地要吃夜宵,他與禁止自己吃夜宵的經紀人鬥智鬥勇,最終憑藉機智滿足了自己的“小小心願”。此外,廣告中流淌著全新節奏的《心想事成》2.0版,以BGM格式製作更加明快舒暢,與鄭智薰的“隨心所欲”訣竅相得益彰。

鄭智薰擔心早晨臉會腫,所以一直在忍受肌餓,但終於抵不過誘惑飽餐了一頓夜宵。他那幸福的表情足以讓人產生共鳴。當鄭智薰的紀經人打來視頻電話時,鄭智薰一本正經地回答說自己在桑拿浴室,一副調皮鬼的樣子。

據廣告拍攝方介紹,此次廣告最重要的一點是,要真實、鮮活地表現出為夜宵苦惱的樣子,而Rain不愧為世界巨星,他的表演在真實感方面甚至超越了劇本的描寫。據說,Rain還曾公開自己的“夜宵觀”(體型管理)。他說:“與其無條件地禁食夜宵,不如隨意地與家人一起吃,一起運動,這才是健康生活的捷徑。”

SK電訊市場通訊組長李鍾善(音)說:“自今年起T品牌的價值憑藉歌曲《心想事成》不斷攀升。計畫以此次播出鄭智薰自然的日常生活畫面為起點,為今後的廣告奠定實際生活也可以‘隨心所欲’的基調。”
Rain's new SKT commercial ad, "Just do what you want to do", again became the hot topic in Korea.
According to http://www.tworld.co.kr/, this commercial ad is talking about a story that Rain sneaked the night time snack and afterwards succeeded to "lie" to his manager that he did not eat any night time snack.

This advertisement aimed at humorous scenes.  Rain, who has a perfect body, can't help to sneak night time snack.  Later Rain succeeds not to let his manager know that he sneaked night time snack. The new rhythm of 《心想事成》2.0 version has the perfect match with Rain's performance in the ad.
english translation: rain-america





















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése