Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2008.07.31.

CSÜTÖRTÖK / THURSDAY






MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?







🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧



A NAP HÍREI ÉS TUDÓSÍTÁSAI (áttekintés):


📰   EDaily - 월드스타 비, 中 대형 포털과 제휴...현지 엔터시장 공략  🇬🇧



🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧



EDAILY






월드스타 비, 中 대형 포털과 제휴...현지 엔터시장 공략
등록 2008-07-31 오후 5:38:38   수정 2008-07-31 오후 5:39:28




[이데일리 SPN 김은구기자] 월드스타 비(정지훈)가 중국 대형 포털사이트 큐큐닷컴(www.qq.com)을 보유한 텐센트사와 손잡고 중국시장 공략의 강도를 높인다.

비 소속사 제이튠엔터테인먼트 측은 이를 위해 텐센트사와 전략적 제휴를 맺고 비가 큐큐닷컴과 합작해 독자적인 스타 홈페이지를 운영하게 됐다고 31일 밝혔다.

텐센트사는 2008년 상반기 등록 사용자가 8억명으로 조사된 회사로 큐큐닷컴과 함께 중국 내 점유율 80% 이상인 큐큐 메신저를 운영하고 있는 업체다.

제이튠 측은 “텐센트사가 비에게 제휴를 요청해 왔으며 스타 홈페이지 운영에 합의했다. 큐큐닷컴과 합작한 독자적인 스타 홈페이지 운영은 중국 내 스타들을 포함해 비가 최초”라고 설명했다.

텐센트사 측은 비의 홈페이지 주소(www.rain.qq.com) URL을 무상 지원하고 관련 배너를 각종 채널 메인화면에 노출하는 등의 조건을 제공키로 했다. 홈페이지 오픈은 베이징 올림픽이 끝나는 8월 말로 예정돼 있다.

제이튠 측은 향후 큐큐닷컴의 다양한 사업영역을 활용, 중국 엔터테인먼트 시장을 공략할 계획이다.



English translation via The Cloud - hongtha

Rain and QQ.com collaborate 

Rain and China QQ.com collaborate to break in local entertainment market.
Edaily SPN - International star, Rain will have China's largest scale website (www.qq.com) Tencent Inc.'s collaboration to win over the China market.

On July 31st, Rain's company J.Tune indicated, in order to establish strategic cooperation with Tencent Inc. Rain and QQ.com (News network) will collaborate to setup star website.

According to research, in the first half of the year 2008, QQ.com news network had over 8 billion registration users. This website's operation (communication tool "QQ") currently reaches 80% of market share in China.

J.Tune said, "Tencent Inc. sent the cooperation request to Rain, and we reached the agreement of setup its star website. This will include stars in China as well. Rain is the first artist to collaborate with QQ.com to run its star website."

Tencent Inc. will provide Rain its website address (www.rain.qq.com) and will display different slogans on related areas purpose is to bring out benefits. Rain's star website will be open at the end of August which is after the Beijing Olympic Games.

J.Tune planned from now on, through various services from QQ.com news network, they will try to win over the China entertainment market.

source: Edaily SPN
English Translation credit to Rain-America.com







🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧










































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése