Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2008.08.18.

HÉTFŐ / MONDAY






MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?









🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧



A NAP HÍREI ÉS TUDÓSÍTÁSAI (áttekintés):


📰   EDaily - '월드스타' 비, '의리의 축가' 부른다   🇬🇧 🇨🇳



🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧




EDAILY


 


'월드스타' 비, '의리의 축가' 부른다

기사입력2008.08.18 오후 5:05 최종수정2008.08.22 오전 10:23





[이데일리 SPN 최은영기자] 가수 비가 '의리의 축가'를 부른다.

비는 오는 8월30일 낮 12시 서울 모 호텔에서 결혼식을 올리는 소속사 제이튠 엔터테인먼트 조동원 대표의 결혼식에 축가를 맡을 예정이다. 비가 결혼식에 축가 가수로 나서는 것은 지난 2002년 데뷔 초창기 이후 처음 있는 일이다.

데뷔 전부터 조 대표와 각별한 인연을 이어온 비는 조 대표의 결혼 소식에 흔쾌히 축가를 자청했다는 후문이다.

비와 조 대표의 인연은 연예계에서도 각별하기로 소문이 자자하다. 조 대표는 비가 가수로 데뷔하기 이전인 2001년 JYP 연습생 시절부터 함께 지냈으며, 가수 비가 톱스타로 성장하는데 큰 역할을 했다. 매니저와 가수 사이를 떠나 형 동생 사이로 가깝게 지내온 두 사람은 지난해 5월 JYP에서 함께 독립, 현 소속사인 '제이튠 엔터테인먼트'를 설립하며 더불어 성장하는 길을 걸어온 바 있다.

한편, 지난 7월말 팬미팅을 시작으로 국내 활동에 돌입한 비는 오는 10월 새 앨범 발매를 목표로 녹음 작업에 한창이다. 한동안 '스피드 레이서'와 '닌자 어쌔신' 촬영 등으로 해외 활동에 치중해온 비는 올 연말까지 국내 뿐 아니라 아시아 각국에서 배우가 아닌 가수 비로서 본격적인 활동에 나설 예정이다.

최은영 (euno@)  


Tranlations are via The Cloud - hongtha


English translation: rain-america

Rain will be happy to attend Jo Dongwoon's Weeding


Jo Dong-won's wedding ceremony will be held at a hotel in Seoul on August 30th noon time. (Rain might be singing at the wedding)

Jo Dong-won representative had been with Rain since 2001 while Rain was still a JYP trainee. He had played a major role for Rain to be become top star. He and Rain became independent from JYPE since last May. Their relationship as a manager and a singer had changed to brothers' relationship. On one hand they established J.Tune together and on the other hand they will continue to walk on the growth path.

Rain is now recording for the new album which is to be release on October, around the end of this year Rain will appear as a singer status and hold activities over different Asian countries.

More information and picture of Jo Dong-won, you can take a look at this post


Chinese translation: Cloud China

Rain为080830结婚的赵东元唱祝贺歌

从首次亮相开始和赵代表格外投缘的RAIN高兴的主动提出了要在赵代表的结婚仪式上祝贺的后门。

在演艺圈对RAIN和赵代表格外投缘的传闻也议论纷纷。赵代表从RAIN作为歌手首次亮相前的01年JYP练习生时期开始就一起生活了。对歌手RAIN发展为TOP STAR起了大作用。脱离了经理和歌手的关系,以兄弟的关系更近一步的两个人去年5月在JYP一起独立,一边成立JT另一边一起步行于成长的路上。

另一方面,7月底因为FMT的开始而进军国内活动的RAIN,以今年10月新专辑发售为目标正在亲自录音。一段时间因为“SPEED RACER”和“忍者杀手”拍摄等海外活动集中的RAIN,预计今年年底不仅仅国内而是在亚洲各国以歌手而不是演员的身份正式出来活动。




🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧
























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése