Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2009.10.24.




http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=16755&page=420&searchType=title&searchStr=
ratoka

[Oct-23-2009]Rain emerges through a huge billboard poster up on New York's Times Square.






A huge billboard poster for Rain's feature film Ninja Assassin has been set up on New York's Times Square.

Measuring 18 meters (around 709 inches)12 meters (around 473inches), this huge billboard with Rain's dynamic appearance is drawing the attention of New Yorkers and visitors to the city.

Global companies which represent Korea, such as Samseong or LG, have advertised on Times Square through the billboard, but this is the first time that a Korean actor has emerged in New York, the center of the world's economy and culture.

Straightforwardly, this fact shows how Warner Brothers, one of the world's top three studios, has a deep affection for Ninja Assassin.

An official from Rain's agency expressed, "This has been confirmed by the tip from a Korean resident in New York. Congratulations are being received for that - I'm so proud, as a Korean, of Rain." and the official added, "My heart is more swollen with pride because Rain has already been acknowledged as a representative of Korea with soccer player 'Park Ji-Seong' through CNN."

Starting from Thanksgiving, one of America's utmost holidays, Ninja Assassin will be released on November 25th all over the world. (November 26th by time in Korea)


Brief translation by rain bird




















































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése