Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2006.03.20.





KBS GLOBAL

Singer Rain, Actress Lim Soo-jung to Act Together in New Film

[2006-03-20]

Singer Rain (real name: Chung Ji-hoon), a top hallyu star in Asia, and young actress Lim Soo-jung have met Park Chan-wook, a world-renowned director of the Cannes International Film Festival award-winning film "Old Boy," for the first time. They met to discuss the filming of Park's new film entitled "It's Okay, Though You're a Cyborg."

The three celebrities read the script of the film for the first time at the film production agency, Moho Film, on the afternoon of Mar. 18. Their meeting was arranged after Park made the final decision to star Lim and Rain in the film.

According to an official from the film production agency on Mar. 20, the group felt somewhat awkward at first, but the ice was broken after they read the script for about three to four hours and had meals together.

"It's Okay, Though You're a Cyborg," a new HD film, will be directed by Park, the director of "Old Boy" and "Sympathy for Lady Vengeance." It portrays a story about a woman, who believes herself to be a combat cyborg, meeting a man, a serious case of a social misfit, at a mental hospital.

This will be the first film Rain will act in, although he has made his presence known as an actor in TV dramas such as "Let's Go to School, Sang-doo!" and "A Love to Kill." For the new film, Rain will play the lead character using his real name, Chung Ji-hoon.

Lim, who has yet to finish the final scenes of her new film "Lump Sugar," has been cast as the lead female character. The shooting of the new film "It's Okay, Though You're a Cyborg" will begin late this month. Most of the scenes, including those at the mental hospital, will be filmed in Busan.






































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése