Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

"Fáj látni..." (2013.01.29.)Éppen a napokban vetettem össze Rain fényképeit, amelyeket a tavalyi utolsó fellépésén (2012. december 27.) és az idei első nyilvános szereplésén (2013. január 19.) készítettek. 

Sajnos tudjuk, hogy ez a három hét nagyon nehéz időszakot jelentett a számára, de mégis megdöbbentő volt látni a változást, azt, ahogyan ez a képtelen és méltatlan támadás meggyötörte, jócskán bele is fogyott abba. És hiába volt a januári szereplésen nagyon kedves és elegáns, hiába mosolygott mint bármikor, a decemberi kiegyensúlyozott boldogságnak a helyét az arcán, a szemében valamiféle tompa fénytelenség foglalta el. 

Volt már sokféle támadásban része, de ennyire váratlan és indokolatlanul rosszindulatú sárdobálásnak talán még nem volt alanya. Mindenki bízik a lelkierejében, hogy ezen is túllendül valahogy, de mégis félő, hogy éppen a hite, a honfitársai támogatásába vetett bizalma rendült meg. Mert nem volt jó, amit eddig lelkesen és alázattal tett, hát ki tudja, nem lép-e ennek is a helyébe a kötelezettség kényszerű leszolgálása. Ami biztató, hogy legalább már látszik az alagút vége. 

Az alábbiakban egy katonatársa sorait olvashatjuk, akit szintén megindított Rain helyzete.


 


A Benamoo oldalára, amely a Daum rajongói kávézóinak egyike, 2013. január 29-én egy katonai PD szívből jövő üzenetet jegyzett be Jung Ji-hoon tizedesről (Rainről), és beszélt a mostani helyzetéről a katonaságnál.

Azóta vagyok Rain rajongója, mióta hallottam a zenéjét és láttam a drámáit, a filmjeit.

Remélem, hogy nagy segítségére lesztek most, amikor a dolgok nagyon nehezek neki. Mivel biztos vagyok benne, ti mindannyian tudjátok, hogy azokat a napokat, amelyeken morál-erősítő koncerteket tartott, feladatellátásnak kell tekinteni, és nem személyes szabadságnak.

Autóval tíz óra az út innen a Yeosu Expóig és vissza, ezért nem tudta azt megtenni egy nap alatt, így vendége volt egy olcsó kinézetű szállodának, amelyben a szoba napi ára kb. 30-40.000 wonba került. (A blogíró megj.: kb. 6-8.000 Ft.)

Nem a hasamra ütve beszélek erről a helyzetről, mert az igazság az, hogy nekünk lehetetlen a katonai hitelkártyáról a hotelszámlára 30.000 wonnál többet fizetnünk, az újságírók szándékosan közöltek hamis riportot.

Mivel Rain gyakran van a társaságomban, nagyon fáj látni a legörnyedő vállait. Kérem, hogy bátorítsátok őt~ Fighting~~!!Forrás: http://memo-rain.ning.com/profiles/blogs/info-13-01-29-the-military-pd-posted-a-comment-putting-heart-into
1 megjegyzés:

ququcs írta...

Fighting Rain! Szeretünk! <3