Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2006.02.22.




manloverain3
060222 Fancam - Rain @ Taipei DHC Grand Opening
















Orders for Rain's Photo Album Likely to Hit 10 Bil. Won in Japan

[2006-02-22]

Advance orders for singer Rain's photo album entitled "Road for Rain" will likely reach 10 billion won in Japan.

MN Pictures, the planning and production agency of Rain's photo album, said on Feb. 22, "We can't reveal the exact amount because of our agreement with the Japanese sales agency. But we can say the advance orders for Rain's photo album and DVD set have reached 10 billion won." Such a huge amount of advance orders is chiefly attributed to the relatively higher prices of the photo album and the DVD in the Japanese market, as well as Rain's popularity.

The photo album will hit the market in Japan sometime in April or May. Rain toured Cuba and Los Angeles last year during his free time between his acting and concerts. The photos were shot by photo artist Cho Sun-hee.

The photo album consists of four different themes ranging from his boyish features to manly and sexy "tough guy" images. The 45-minute DVD contains footage of dynamic dances he showed off with American and Cuban dancers, as well as an interview with him.

"Rain is winning higher popularity in Japan in light of his recent concert at Madison Square Garden Theater in New York, a first for an Asian singer. As such, many Japanese agencies are increasingly expressing their wish to secure the photo album and the DVD," said an official from MN Pictures.

























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése