Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Bajtársak (2013.02.02.)
A PR-egység tagjai valószínűleg mindenkinél jobban tisztában vannak azzal, hogy Rainre alaptalanul zúdult a vádaskodás, és hiába próbálja a sajtó erőltetni azt a benyomást, hogy most az egész egység szenved miatta, úgy tűnik, hogy ez magára az egységre egyáltalán nincs hatással. Ezt bizonyítja az alábbi kis hír is, amelyből kiolvasható, hogy Raint változatlan tisztelet és szeretet övezi a katonatársai részéről. 

Ez az fiúk, ne is adjátok egykönnyen se Raint, se magatokat!!!
Lim Ju-huan
Január 25-én DJ Kim Jae-yook rádióműsorának vendége volt Lim Ju-huan. Jelenleg Lim az egységük osztagparancsnoka, és hamarosan le fog szerelni februárban. Kim megkérdezte, hogy vajon Jung Ji-hoon tizedes lesz-e Lim utódja az osztagparancsnoki tisztségben. Egy vendég rákérdezett: "nincs ez már eldöntve, hehe?" Beszélgetésükben DJ Kim azt mondta, hogy "ha nem ő fogja csinálni, akkor vajon ki, hehe?" Hozzátette, hogy most teljes az egyetértés és a közhangulat Jung Ji-hoon meggyőzéséhez, hogy vállalja el az osztag parancsnokságát^^!

Kim Jae-wook
Ugyanebben a műsorban január 31-én DJ Kim ezt mondta: "Ma együtt töltöttem egy időt Jung Ji-hoon tizedessel. Hatalmas erővel bíró ember, és boldoggá tesz, hogy vele együtt tölthetem a katonaidőmet!"

Forrás: http://memo-rain.ning.com/profiles/blogs/eng-trans-13-01-25-kim-jae-yook-talked-about-rain-in-his-radio-prNincsenek megjegyzések: