Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2017.12.11.

««« 2017.12.10.
2017.12.12. »»»


FELTÖLTÉS ALATTMIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


APPLE DAILY
https://tw.appledaily.com/new/realtime/20171211/1257573/
Rain被爆來台北跨年 粉絲跪求金泰希應援

建立時間:2017/12/11 20:51


Rain有望在台北跨年晚會登場。韓聯社


根據可靠消息指出,三立台北跨年場將找來大咖韓星,而今晚小道消息走漏,應該就是韓流天王Rain,預料將在台北跨年登場,並將與桃園跨年的潔西卡互別苗頭,在台灣跨年場,本土巨星紛紛出走中國的情況下,韓國巨星將為台灣跨年撐場。但三立表示,一切消息將會在明天公布,不願證實。

Rain自從十月底當上爸爸後,就非常努力賺奶粉錢,不僅加入選秀節目《TheUnit》當評審,更參加旅遊實境節目《團結才能火》,到台灣進行三天兩夜的錄影,而粉絲最期待的,莫過於Rain是否會帶老婆金泰希與女兒一起到台灣,而他去年跨年也是在台灣辦演唱會,與台灣很有緣。(葉文正/台北報導)


Rain(左)與金泰希日前成為新手爸媽。翻攝《首爾新聞》Nincsenek megjegyzések: