Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2017.11.11.

««« 2017.11.10.
2017.11.12. »»»FELTÖLTÉS ALATTMIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?

THE UNITSOOMPI
https://www.soompi.com/2017/11/11/tmons-servers-crash-voting-begins-idol-rebooting-show-unit/


 Show “The Unit”


 


 “The Unit” seems to have caught the attention of the public as TMON’s servers crashed soon after voting began for the show!

KBS 2TV’s “The Unit” opened up voting at 10 p.m. KST on November 11, and servers crashed approximately 15 minutes later as people rushed to place their votes.

Voting for the show will be exclusively done through TMON’s website, with each TMON ID able to vote once. Anyone who supports the 126 contestants can participate. Each person will choose nine male contestants to form their own “UnitB” and nine female contestants to form “UnitG.” Within their top nine choices, the voters will pick their favorite contestant, who will be awarded two votes while the remaining eight will receive one vote. This will mean that each voter will be able to help out a total of 18 contestants, to achieve their dreams.

 

 

Voting will be open from 10 p.m. KST on November 11 to 10 a.m. KST on December 3 on TMON.
Who would you pick as your top nine male and female contestants? Watch the latest episode to see the contestants showcase their talents so you can decide!
Source (1)


Nincsenek megjegyzések: