Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2017.11.24.

««« 2017.11.23.
2017.11.25. »»»


FELTÖLTÉS ALATT


MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?A nap folyamán felbukkant a dalnak egy élő előadása is. Az intim, és a páros magánnyal élesen szembenálló melegbarna színű enteriőr gyönyörű képi kompozíció. Azonban semmit nem találtam arról, hogy hol és mikor készült a felvétel.


20171124-
Dingo Music    비(RAIN) - 오늘 헤어져 (feat. 조현아 of 어반자카파) [세로라이브]

euuuuul_2

역시 무대에서 빛나시는✨ #rain #rainisback
어서 음원이 나왔으면..😌🙏🏼
#노래 #좋아요👍 #멋짐폭팔 #멋짐뿜뿜 

Nincsenek megjegyzések: