Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2017.12.10.

««« 2017.12.09.
2017.12.11. »»»


FELTÖLTÉS ALATT



MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?







INNOLIFE.NET
http://contents.innolife.net/news/list.php?ac_id=7&ai_id=242909




『THE UNIT』RAIN、真心に充ちた慰労の一言「持ちこたえればいつかは成功する」

2017/12/10(Sun) 10:30

 
[写真: KBS2 『THE UNIT』]

RAIN(ピ)が、後輩アイドルを慰めた。

9日夜10時45分から放送されたKBS2TVの『アイドルリブートプロジェクトTHE UNIT』では、参加者にアドバイスするRAINの姿が描かれた。

この日RAINは参加者の前で「出て行ってもっとうまくいくかもしれない。その時、人気アイドルになれば兄さんのことを知らないふりをしてはいけない」と、話して重い雰囲気を明るくした。

彼は引き続き「鋭く言ってあげたいが、傷つくかもしらないから嫌だ」とし、「それでも誤ったことをたださなければならない。ここにくるのは容易ではない」と、話した。

RAINはまた「今はプライドも傷ついて悲しいだろう。自分のそばにいる誰かがどのように成功するかは自分でも分からない。物事がうまくいかなくても勝ち抜かなければならない。持ちこたえればいつかは自分の花が咲く日がくる」と、アドバイスした。

彼は「それが必ずここではなくてもかまわない」と、真心に充ちた助言で参加者を泣かせた。












































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése