Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

My Lovely Girl - ismertető




Ugye már alig várjuk, hogy elkezdődjön ez a sorozat? Az érdeklődésünket minden újabb megismert részlet egyre inkább felcsigázza, és ezekhez most kaptunk még néhány további érdekességet tartalmazó előzetes ismertetőt a történetről és a két fő karakterről. A történet és a szereplők bemutatása a Naver egyik tévéműsorokkal foglalkozó blogjában jelent meg. A posztot eredetileg Ratoka tette közzé, majd a koreai szöveg részleteinek angolra fordítását a Cloud USA részéről Sonyának köszönhetjük. A magyar fordítást Stephe javításai után, az általa közzétett szöveg alapján készítettük, melynek az eredetijét itt találjátok:
[Eng trans][Cloud USA][내그녀] Lovable Girl check: A 내겐 너무 사랑스러운 그녀 K-Drama primer on Naver.








My Lovable Girl / My Lovely Girl (내겐 너무 사랑스러운 그녀)




 


 
A koncepció




Ebben a történetben egy férfi és egy nő küzd egy ember halála miatt érzett fájdalommal.

Bár esznek, alszanak, és néha még ugyanúgy mosolyognak is, mint régen, de valami megváltozott, és még a boldog pillanataikat is beárnyékolja a szenvedés. Ez a két ember egymás felé nyújtja a kezét és azt mondja: "Ne gyötrődj tovább, mindaz nem a te hibád volt. Ezért most már boldog lehetsz."

A történet folyamán mindketten újra szerelmesek lesznek azáltal, hogy hagyják gyógyulni a sebeiket és megnyitják a szívüket. Amikor sok halállal szembesülünk az élet során, az emberség és a szeretet által nyerünk nyugalmat, és ez ad erőt, hogy végül újra talpra tudjunk állni. Szeretnénk egy szívmelengető és hétköznapi történetet bemutatni.



 

Lee HyunWook, 32 éves, zeneszerző, producer és egy szórakoztatóipari ügynökség vezérigazgatója




Zseniális zeneszerzőnek és slágerírónak tartották a Midas érintése miatt, de ez már a múlté. Jelenleg nem dolgozik. A megélhetéssel nincs problémája, mert azt fedezik a dalaiból befolyó jogdíjak. A napjait sétálgatással tölti kedvenc kutyája társaságában, szabad és nyugodt életet élve.

Ugyanakkor nemcsak testileg roppant össze, hanem idegileg is, és számos utóhatástól szenved a három évvel ezelőtti baleset következtében. Az "earworm syndrome" gyötri [amikor az ember valóságos lejátszás nélkül is folytonosan ismétlődve hall egy dallamot a fejében], lelki sérülései vannak, és teljesen elvesztette zenei képességeit.

Úgy véli, hogy egy csodaszámba menő esemény történik, amikor telefonhívást kap SeNától, halott barátnőjének, SoEunnek húgától.

Azt gondolja, hogy egyszerűen csak találkozni fog SeNával és egy titkos segítőjének szerepét fogja betölteni. (Daddy-Long-Legs: ismeretlen segítő és jótevő, hasonlóan a 2005-ös koreai film címéhez).

Azonban érzékeli a lány zenei tehetségét, ezért visszatér a zenei világba, hogy segítse képességeinek kibontakoztatásában.



Yoon SeNa, 25 éves, a leendő zeneszerző



Nincsenek szülei, testvérei, vagyona vagy képzettségi háttere. Már két év telt el azóta, hogy Szöulba érkezett. Amikor kimerült a megélhetéséért végzett munkában, vagy sír, mert a barátja durván bánik vele, a nővérét hiányolja, és még jobban a nővére zenéjét.

Nincs tudatában, hogy ő egy tökéletes hanggal és muzikalitással megáldott zenei zseni.

Találkozik HyunWookkal, és ez felnyitja a szemét, hogy meglássa a saját zenei tehetségét.

Ezen a ponton kezdi először izgalmasnak érezni az életét, anélkül, hogy tudná, HyunWook volt halott nővérének a szerelme.








 Fordította: Harudo11

















 

1 megjegyzés: