Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

A CLOUD ünnepi vacsorája a forgatócsoport számára (2014.09.14.)



Ez a bejegyzés a hivatalos, koreai Cloud egyik beszámolójának fordítása. Mint már hírül adtuk, 2014. szeptember 14-én a Cloud a másnapi sajtótájékoztatót megelőző estén megvendégelte a My Lovely Girl tévésorozat forgatásán dolgozó színészeket és a stábot, hogy ezzel is kifejezze a Cloudok Rain iránti szeretetét és támogatását, hiszen Rain a sorozat sztárja Hyun-wook szerepében.

A fogadás költségeit a Cloudok állták a világ minden részéről hozzájárulva ahhoz. A szervezőmunka a koreaiakra hárult, akik a képek tanúsága szerint is hatalmas feladatot vállaltak, és nagyszerű munkát végeztek. Nagyon büszkék vagyunk rájuk, és köszönjük az erőfeszítéseiket!





Üdvözlet!

Már megtartották a My Lovely Girl sajtótájékoztatóját, és már végre újra láthattuk is Raint négy év után a képernyőkön.

A fogadás, amelyet a világ Cloudjainak támogatásával valósítottunk meg a My Lovely Girl teamje számára, nem is... igazából a mi szeretett Hyun Wookunk számára, teljes elégedettségre talált.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy annak ellenére, hogy ez egy gyors elhatározás volt, a támogató esemény nagy sikerű lett.





♥♥♥ A mi szeretett Hyun Wookunk támogatására rendezett fogadás ♥♥♥


Megérkeztünk a forgatás helyszínére, a Pazu Prism Centre-hez. Ez egy elhagyatott hely volt, teljesen üres, csak egy mező. Nem tudtunk segíteni, csak aggódtunk, hogy a küldetést simán tudjuk teljesíteni.

Hőség volt, árnyék pedig sehol, ami nem segítette a küldetésünkbe vetett bizalmat.






 Az a hely, ahová mondták, hogy az ételeket kell elhelyeznünk, egy lejtős terület volt. A sátrat és az asztalokat 13.30-kor kezdtük el felállítani, és négy óra telt el, mire készen lettünk.

Az eredeti terv szerint a team délután 6-kor vacsorázott volna. Később kaptunk egy hírt, hogy a forgatás elhúzódása miatt csak 7.30-ra jönnek vacsorázni.

Miután megterítettük az asztalokat, nekiláttunk előkészíteni az ételeket. Azok, akik látták ezt, megjegyezték, hogy soha nem láttak még efféle kínálatot. Rain valóban elérte világsztár státuszát, és a rajongói nagyszerűek.

Ezek az észrevételek bátorítottak bennünket, és segítettek a hosszú várakozás alatti kitartásban.

Felfedeztünk az égen egy szivárványt is. Hohohó, ez egy a jó ómen a sikerre!






A csapat késett, mi pedig nem tudtuk csatlakoztatni az elektromosságot, ezért sötétben kellett várakoznunk. 

Végül a technikai team segítségével hozzájutottunk az áramhoz, és a rendezvénycsarnok meleg fénybe borult. Úgy nézett ki, mint egy bálterem, de ezt a fényképen nem tudják jól visszaadni.

Vic•••-re (aki közzétett egy képet a vacsora után) nagy hatással volt: "Ez nem egy ételszállítmány, ez egy osztályon felüli étterem", Igen, és igaza volt!

Azután megérkezett a forgatócsoport. Közülük elsőként a mi Hyun Wookunk érkezett a terembe. Ő is le volt nyűgözve, mondta,  hogy wow, mennyi étel, amint a tányérjára szedte azokat.

Szorgosan és ízletesen evett. A színészek között ült, és az elejétől a végéig élvezte az ételeket.

A szereplők (sok fiatal szereplő) és a személyzet köszöntötték Raint, és ő mosolyogva kérte őket, hogy egyenek még.








A vacsora után aláírásokat osztott a Cloudoknak, elköszönt tőlünk és készültek fotók a Cloud számára.






Szintén azon a napon adtuk át neki a születésnapi ajándékát, amelyet a Cloud készítettetett: az in-ear mikrofont. Azt mondta, hogy nagyon tetszik neki, és kérte, hogy adjuk át a köszönetét minden Cloudnak. Azt mondta, hogy biztosan fogja használni, és kérte, hogy várjunk a fotóra, ahol ezt meglátjuk. 






Azt tervezzük, hogy az aláírt Cloud bannert a Cloud elkövetkező eseményein ajándékként odaadjuk a Cloud tagjainak.

Ezután útjára engedtük a mi kedves Hyun Wookunkat, és azt kívánjuk, hogy a dráma hatalmas sikert arasson! Aja Aja



Forrás: rain-cloud.co.kr
Angol fordítás: @huhuhuhu
Magyar fordítás: Harudo11






További fotók Ratok blogjából:

http://memo-rain.ning.com/profiles/blogs/pic-14-09-14-cloud-meal-support-for-rain






























































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése