Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

A "My Lovely Girl" hatalmas népszerűsége tapasztalható KínábanMivel nagyon drukkolunk a sorozat, és természetes kiemelten Rain sikerének, ezért nem is kívánunk mást, mint hogy váljanak valóra a Soompi cikkének előrejelzései. A nézettség számai kússzanak csak bátran 150 millió fölé!

Az SBS szerda-csütörtök napi sorozatának, a "My Lovely Girl"-nek erősödik a népszerűsége Kínában. Kína legnagyobb videós oldalain, a Youku-n és a Tudou-n, a nézettségi számok robbanásszerű növekedése mutatja a sorozat kedveltségét. 

Szeptember 26-án, a "My Lovely Girl" egyetlen nap alatt elérte a 7.5 milliós nézőszámot, és már a következő tíz nap során 40 milliós nézettséget szerzett. A Youku-n és a Tudou-n a "My Lovely Girl" áll az első helyen a koreai drámák közül, és a harmadik helyen az összes többi dráma közül. A nézőszáma ezzel a robbanásszerű növekedéssel meghaladta azt, amit a "My Love From The Star" és az "It's Okay, It's Love" elért.

Ezt az irányvonalat követve, a kilencedik rész október közepi adására a "My Lovely Girl" átlépheti a 100 milliós nézőszámot. A koreai csúcsdrámák átlagos nézettsége 150 milliós, és a "My Lovely Girl" ezt is megcélozhatja.

A "My Lovely Girl" népszerűsége olyan erős Kínában, hogy még a CCTV, az ország legnagyobb műsorszolgáltatója is részletesen beszámolt róla.

Ami a "My Lovely Girl"-t olyan kedveltté teszi Kínában, az az érzelmek érdekessége és történet játokossága, amely egy végzetes szerelem szeszélyes játékait tartalmazza. Egy férfi egy balesetben elveszíti a szerelmét, de amikor a zenén át találkozik annak húgával, akkor egy csodálatos szerelem veszi kezdetét. Mindez várakozással tölti el a kínai Hallyu-rajongókat, akik újra megtapasztalhatják egy különös szerelem érzését.

A dráma a zeneipart használja hátteréül, és olyan idol-sztárok tűnnek fel benne mint Krystal, L és Hoya, ami a kínai rajongók számára még érdekesebbé teszi a drámát. A népszerűség másik oka az, hogy a kínai rajongók a drámán keresztül láthatják a kedvenceiket a színpadon, mivel ez a rajongók számára személyesen nehezen elérhető.Fordította: Harudo11Nincsenek megjegyzések: