Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2006.11.09.

CSÜTÖRTÖK / THURSDAY





MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?




🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


A NAP HÍREI ÉS ESEMÉNYEI (áttekintés):


📰   Cine21 - 싸이보그지만 괜찮아 제작보고회


🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧



[061109-001]
RainSammi
Rain 061109 SBS HeyHeyHey Season2(全集中字)


[061109-002]
RainSammi
Rain 061109 HeyHeyHey rain部分(中字)







CINE21


 




싸이보그지만 괜찮아 제작보고회

정한석 2006-11-09


 


영화 <싸이보그지만 괜찮아> 제작 보고회가 9일 임페리얼 팰리스 호텔에서 열렸다. 박찬욱 감독, 주연배우 임수정, 정지훈이 참석한 가운데 11시부터 시작된 행사에서는 영화 속 장면을 일부 공개 하는 한편, 스탭들의 인터뷰가 담긴 메이킹 필름도 선보였다. 이어진 기자간담회에서는 영화 전반에 관한 질의응답이 오갔다. 박찬욱 감독은 "믿거나 말거나 내가 만든 영화가 사실이다. 동심으로 돌아가고 싶은 마음에 아역배우(?)들을 캐스팅해서 신선하고 과일 향기가 나는 영화를 만들려고 노력했다"며 재치있게 말문을 열었다. 주인공 차영군역의 임수정과 박일순역의 정지훈은 "백지상태의 캐릭터라 생각하며 자유롭게 연기했다(임수정)", "여러분들이 기대했던 것만큼 좋은 작품이 나올 것 같다(정지훈)"며 각각 말을 이었다.

<싸이보그지만 괜찮아>는 자신이 싸이보그라고 생각하는 차영군과 자신이 남의 특징을 훔칠 수 있다고 믿는 박일순이 정신병원에서 만나 서로 사랑하게 되는 이야기다. 박찬욱 감독은 "로맨스 영화라는 점과 병원 환자들을 보여준다는 점, 그 두 아이디어가 결합되어 나온 것"이라며 구상 계기를 밝혔다. "정상인들이 보면 망상이고 비현실적이지만, 분열증적이며 독자적인 세계를 지닌 두 당사자들에게는 절박하고 현실적인 세계다. 그런 각자의 우주가 서로 통하는 이야기를 하면 어떨까 했다. 사랑이라 부르는 것의 또 다른 면이 아니겠나 하는 생각에 정신분열증과 로맨스가 만나게 된 것"이라고 덧붙였다. 남녀가 바뀐듯한 주인공들의 이름에 대해서는 "이름만 들어 갖게 되는 선입견을 뒤집고 싶었다"고 답했다. 신세계 동화 <싸이보그지만 괜찮아>는 12월 7일 개봉예정이다.



🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése