Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2006.10.26.





KBS GLOBAL

Rain to Meet with U.N. Secretary General-elect Ban Ki-moon

[2006-10-26]

Pan-Asian star Rain will hold a meeting with the 8th U.N. Secretary-General-elect Ban Ki-moon on October 28 in North Chungcheong Province at an event congratulating Ban for his election.

Before performing in a congratulatory concert, the singer will meet with Ban for about 20 minutes so the two can thank and congratulate each other on their respective achievements in raising Korea`s status in the international community.

Rain, whose fourth album sends a message of world peace, said he will be honored to meet with Ban, whose new post will endow him with the ability to realize the goal of attaining world peace.

On October 29, Park Jin-young, who is Rain`s producer and the CEO of his agency, will represent Asia at the U.N. Youth Leadership Summit in New York.

The meeting between Rain, who in February was selected by the U.S. magazine Time as one of the 100 most influential people in the world, and Ban, who won a unanimous vote to take the post of U.N. secretary general, will represent a ray of hope for Korea`s future.

Organized by Gyohyeon Elementary School, Chungju Secondary School and Chungju High School, Ban`s alma maters, and the Chungju municipal government, the event will be attended by some 10,000 Chungjju residents and heads of local government offices. The congratulatory concert will be broadcast live by local cable broadcaster HCN. The pre-recorded version of the concert will go on the air in China, Japan, Taiwan and the Philippines.










































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése