Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2017.03.09.

««« Előző napFELTÖLTÉS ALATTMIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?

SMART MEGA CONCERT (2017.03.30)A Rain Company és a Smart Axiata megjelentette a március 30-i Smart Mega Concert plakátját, melyen már Rain látható. Az ingyenes megakoncert helyszíne és időpontja: Phnom Penh Koh Pich (Diamond Island / Gyémánt-sziget), Kambodzsa, 2017. március 30, 22:30.


Rain Company
http://www.raincompany.co.kr/schedule_detail.php?bType=8&bSeq=1003


Délelőtt 10-kor kezdődött Phnom Penh-ben a Smart Mega Concert sajtótájékoztatója, melyen bejelentették, hogy Rain lesz a koncert sztárvendége. Az eseményt a Facebookon online közvetítette a Smart Axiata.

A március 30-i koncert eseményoldala:

https://www.facebook.com/SmartAxiata/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

Ugyancsak feltöltötték az oldalra Rain fellépésének hirdetését is:

Smart Axiata
https://www.facebook.com/SmartAxiata/videos/10155181280132608/

SEOUL GIRLS COLLECTION (2017.03.18.)Az eseményt hirdető videó, benne Rain üzenetével:


서울걸즈컬렉션 seoulgirlscollection   제12회 서울걸즈컬렉션 SGCSUPERLIVE 비 인터뷰영상

VIDEO
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése