Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2017.02.28.

««« Előző napFELTÖLTÉS ALATT


MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?
 A rövid írás Rain tegnap közzétett fotója kapcsán a megjelenésének kfinomultságára hívja fel a figyelmet, kiemelve, hogy egyetlen színhatással éri el ezt, hiszen minden fekete, amit éppen visel.


NEWSEN
http://www.newsen.com/news_view.php?uid=201702280829031210
 비, 따라 입고 싶은 일상 패션 ‘올블랙’

 2017-02-28 08:45:17


[뉴스엔 이종민 인턴기자]

가수 비의 일상 패션이 눈길을 끈다.

비는 2월 28일 자신의 인스타그램에 서있는 모습을 담은 사진 한 장을 게재했다.

사진 속에서 비는 올블랙 차림으로 편해 보이지만 세련된 느낌을 자아냈다.

한편 비와 에프엑스 빅토리아가 출연한 중국 드라마 '팔월미앙(八月未央)'은 올해 방송될

예정이다.(사진=비 인스타그램)
뉴스엔 이종민 bellmin@
 뉴스엔 이종민 bellmin@Nincsenek megjegyzések: