Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

[Felhívás] ESŐT A VILÁGNAK! - a Török Cloud új projektje (2013.10.27.)


Az alábbiakban olvashatjátok a török rajongótábor felhívását, melyet már szeptemberben meghirdettek. Ha van kedvetek, akkor bátran vegyetek részt benne, mert a török Cloud már nagyon szép jótékonysági akciókat bonyolított le. A legutóbbiról mi is hírt adtunk, a facebook-oldalunkon visszakereshetitek a Rain nevét viselő zeneterem és zenei könyvtár történetét, melyet két iskolában hoztak létre.

A faültetésnek is van már előzménye, Mongóliában hirdeti egy másfél hektáros erdő Rain és a Cloudok nevét, mely szintén a sivatagosodás megakadályozására  lett a koreai, a kínai és az amerikai cloudok összefogásának eredménye.

Mivel nincs még saját hivatalos szervezetünk, ezért az akcióban mindenki egyénileg tud részt venni, a felhívás tartalmazza a részleteket. Ennek ellenére örülnénk, ha a felajánlásaitokban megjelölnétek a Cloud Hungaryt is.

Az ötlet nagyon megható, nem hiszem, hogy Rain szebb karácsonyi ajándékban részesülhetne. Az együttműködés egy újabb szép példája lehetne a Cloudok határokon átívelő hatalmának. Azt pedig nem is kell írnom, hogy Magyarország neve a támogatók között milyen érzéseket hívna életre :)

Ha jól következtetek a leírásból, akkor egy facsemete ára 700,- Ft körüli összeget jelent, tehát nem túl nagy megterhelés a vállalása.

Kérem, hogy ha valaki részt vesz az akcióban, akkor legyen szíves arról egy értesítést küldeni a Cloud Hungarynak a cloudhungary@gmail.com címre, mert szeretnénk tudni arról, hogy milyen a részvételi arányunk a nemzetközi akciókban.

Ne feledjétek: a részvétel határideje december 1. - tehát nagyon közel van már!
[Turkish Clouds projekt] RAIN FOR WORLD! ESŐT A VILÁGNAK!Hello^^

Elkezdtünk egy jótékonysági akciót. Ismét!^^ De ezúttal egészen másba és nagyon eltérőbe a korábbitól. És ezt a világ felhőinek segítsége nélkül, egyedül nem tudjuk megcsinálni.

Fákat adományozunk és megnyílik a RAIN MEMORIAL FOREST (RAIN EMLÉKERDŐ) a törökországi Manisában.

Ez lesz a mi karácsonyi ajándékunk Rainnek. Ezzel ugyancsak emléket állítunk az édesanyjának, aki egy sok évvel ezelőtti karácsonykor halt meg. Szeretnénk valami értelmeset és hasznosat tenni. Ez ötlött fel bennünk.

Törökországban van egy TEMA (Török Alapítvány Az Erózió Elleni Védekezésért, Az Erdősítésért És A Természetes Élőhelyek Megőrzéséért). Itt olvashattok bővebb információkat róluk a honlapjukon: http://www.tema.org.tr/ 

A kormánnyal együttműködve ők kezelik az összes jótékonysági és adományozási projektet. Ha valaki fákat szeretne ültetni vagy emlékerdőt létrehozni, akkor velük kell kapcsolatba lépni és az adományokat hozzájuk kell eljuttatni.

Mi ezt tettük. E-mailben felvettük velük a kapcsolatot. Ősszel új erdő telepítésébe kezdenek. A helyszín Manisa (egy törökországi város) lesz. A telepítési terület neve: "Manisa Salihli Gökköy Hatıra Ormanı Ağaçlandırma Sahası"

Ezen a környéken található:

Levélben kapcsolatba léptem a TEMA folyamatban lévő projektjével. Egy hölgytől ezeket tudtam meg. A képviselő elmondása szerint, körülbelül 300.000 fa van a területen. Ha rákeresünk a terület nevére a google segítségével, akkor sok, a miénkhez hasonló projektet találunk. Mindegyik céges jótékonysági projekt. Azt hiszem, hogy csak a miénk jönne létre egy híresség nevében. Elmondta, hogy legkevesebb 2000 fa adományozása szükséges ahhoz, hogy névtáblával lássák el az erdőt. Ha 2000 darab alatt adományozunk fákat, akkor csak egy tanúsítványt adnak. A várható költség 10.000 TRY (török líra), amely körülbelül 5.500-6000 $.

A határidő december 1. Adományozni lehet a PayPal és banki átutalás útján. Minden ország nevét fel fogjuk tüntetni az erdőnk jelölésén. Ahogyan a Cloud Japan tette korábban, mi is szeretnénk ezt a Cloudok globális összefogásával véghezvinni.

Mi azt mondjuk: Esőt a világnak! Rain for world!

... mert a világnak még több Esőre van szüksége.

 
Az adományozási módok:

- PayPal
A PayPal címünk: sevgioncul@yahoo.com
A megjegyzésbe kérjük beírni az alábbiakat:
Név:
Ország:

- Banki átutalás
Bank: Garanti Bankası
Account owner name / A számlatulajdonos neve: Ayşen Sevgi Öncül
Account no / A bankszámla száma: 1016 - 6694120
IBAN number / IBAN szám: TR89 0006 2001 0160 0006 6941 20

 

— Odette R. Santos közreműködésével.Bejegyezte és magyarra fordította: Harudo11
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése