Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.05.17.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»
MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


A rövid jejui pihenés utolsó napját élvezte, ezen a napon utazott haza is. Természetesen a bulvár már lesben állt a repülőtéren, hogy megörökítsék a pár visszaérkezését. Felemás sikerrel jártak.PRIVATE LIFE


A bulvárt bejárta a hír, hogy Rain és KTH a repülőtérről külön távozott. Előbb KTH, aki nem válaszolt a riportereknek, majd Rain tíz perccel később, aki csak annyit mondott udvariasan, hogy "Jól vagyunk", de semmit sem reagált az esküvőt firtató, tolakodó nyaggatásokra.ALLKPOP
http://www.allkpop.com/article/2016/05/kim-tae-hee-and-rain-captured-vacationing-together 

Kim Tae Hee and Rain captured vacationing together! 

By yckim124 Wednesday, May 25, 2016
Hot celebrity couple Kim Tae Hee and Rain have been spotted at Gimpo International Airport!

Recent rumors stating that Kim Tae Hee and Rain traveled together to Jeju Island have been proven to be true, as the two were recently captured leaving the airport. K STAR reported that the photos are from May 17, the day the couple returned from their trip. 

Reportedly, the couple tried to escape the gates in a secretive manner with Kim Tae Hee leaving first, then Rain following her out about 10 minutes after. In addition, K STAR wrote that to the question regarding their marriage rumors, Kim Tae Hee remained silent, while Rain simply answered, "We are well." 

The full clip of the couple's arrival at the airport is scheduled to air on K STAR's 'Star News' on May 25.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése