Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.05.19.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


Kuala Lumpurba utazott, ahol 21-én lesz a The Squall turné következő koncertje. Annak ellenére, hogy a Rain Company most közzétette az utazás napját, sem az indulásról, sem az érkezésről nem kaptunk felvételeket. Nem tudjuk, hogy mi lehet az oka, találgatások vannak csak arról, hogy esetleg nem menetrend szerinti járattal repültek, vagy mégis a VIP útvonalakat használva kikerülték a találkozás lehetőségét.

BUSINESS


A Wellcare Fit képviselője ma bejelentette, hogy a cég részvényeinek 15 %-ban Rain a tulajdonosa.


Forrás: 维卡菲总代rain家clouds大院
5月19日 15:36 来自 iPhone 6 Plus
 
#Rain的味道维卡菲##Rain郑智薰回来吧大叔##RAIN-JIHOON#各位还在质疑rain控股维卡菲的宝宝们[愉快][愉快]我们在今天这个特殊的日子郑重的向各位公布rain在维卡菲的控股是15% 2长春·中东大市场

RUNNING MAN CHINESE


Holnap fogja közvetíteni a kínai televízió a Running Man helyi változatának adását, és egyre több képet tesznek közzé a műsorból.Credit 奔跑吧兄弟
Credit 海南日报
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése