Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.04.30.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»
MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?

Járt a Rain Company székházában, mégpedig nem is egyedül, hanem egy hölgy társaságában. Az internetes közös bölcsesség arra az eredményre jutott, hogy jó eséllyel a képen Raint a húga, Han-na társaságában látjuk, akiről nagyon kevés fotót lehet találni a neten. Természetesen Sarangról ugyanez nem mondható el, aki ugyancsak a velük volt :)

A képeken érdekes módon a Cheongdam Guesthouse emblémáját is láthatjuk - ezek szerint a vendégház paparazzót is foglalkoztat. Mindent a forgalom fellendítéséért! A netről kiderül, hogy ez egy kizárólag nőket fogadó szálláshely, amely valóban a K-pop ügynökségek közelségére építette az üzleti stratégiáját.WEIBO

Credit chongdamdong123 és cheongdamstay 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése