Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.05.24.


MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


A THE SQUALL WORLD TOUR  első tokiói koncertjét tartotta. A fellépés előtt még volt ideje arra, hogy két rendkívül vicces fotót osszon meg velünk. A képek alapján úgy tűnik, hogy igazán jókedvében volt.

INSTAGRAM / TWITTER


1.
RAIN♥ rain_oppa
https://www.instagram.com/p/BFyMXFxJSh6/?taken-by=rain_oppa


 


Ugyanez a twitteren:

RAIN @29rain
https://twitter.com/29rain/status/735033413736923136


Japán idő szerint: 18:03


2.
Rain talált egy új alkalmazást is, amivel remekül elszórakozott :)

RAIN♥ rain_oppa
Videó:  https://www.instagram.com/p/BFyRSsKpSoX/?taken-by=rain_oppa

마시써!!!!!!

THE SQUALL WORLD TOUR - TOKYO, JAPANA koncert helyszíne ezúttal a Tokyo International Forum művészeti és konferenciaközpont volt, amely a maga nemében ismét egy építészeti különlegesség. A nagyterem viszont itt csak 5000 fő befogadóképességű, ezért is volt szükség két koncertre.

Rain stábjának egyik tagja, eunvini május 24-én született. Rain a próba alatt egy kis meglepetést készített a számára. Így köszöntötte fel őt a színpadon:


08.
Credit: eunvini
https://www.instagram.com/p/BF1QSZGCq_R/?taken-by=eunvini감사하고 감사하고 또 정말 감사합니다
제가..뭐라고 한 분 한 분 신경 써 주시고
너무 큰 감동주셔서 고맙습니다
절대 잊지않고 감사하는 마음으로
앞으로 쭉 열심히 하겠습니다
감사합니다 감사합니다 감사합니다..!
#Rain #TheSquall 화이팅!!!!!!!


09.
https://www.instagram.com/p/BF1Rp3OCqyE/?taken-by=eunvini
Mivel a japán koncerteken nem engedélyezik a fotók vagy videók készítését, ezért kész csoda, hogy mégis kaptunk néhány felvételt. Az viszont néha nehezen beazonosítható, hogy a két koncert közül melyiken készítették őket.


via manloverain8
160524 Fancam - Rain The Squall Tour in Japan_OneA japán rajongótábor nevében külön videófilmmel köszöntötték Raint:

01
Credit: RAIN's Official Channel
https://www.youtube.com/watch?v=0Bp3kwQ-fo0

Welcoming Message from JAPAN CLOUD( by FanClub)Voltak, akik megörökítették a dizájnos fénypálcákat :


2.
peachpear29
https://www.instagram.com/p/BFyL8nbJ10D/
#thesquall #Rain #tokyo hand light

3.
yoshimin@yoshimin__k
https://twitter.com/yoshimin__k/status/735233635633102850

New Light stick is .......2500yen!!
A közönség kapta ezt a reklámajándékot, amely a Please Come Back, Mister közelgő bemutatóját hirdeti.

Credit: bi_blueberry Weibo
4.
mrsvintage IG / @mrsvintagehk twitter
https://www.instagram.com/p/BFymSQvFl7R/
https://twitter.com/mrsvintagehk/status/73509049632269926405.
Love Song
Credit: mrsvintage
https://www.instagram.com/p/BFymSQvFl7R/
06.
via ratoka


07. május 24.
from Weibo via Rain's Cloud Thailand
https://twitter.com/CloudThai/status/735406994064973826

Rain állítólag azt mondta, hogy ne engem nézzetek, hanem azt, ami elöl megy!


10.
pana0625
https://www.youtube.com/watch?v=wq91NP6kXL4

Koncertbeszámoló egy Cloudtól. Köszönet a fordításért ih @sunnypeony-nak!"Nagyon kellemes volt a koncert. Rain is kedves volt, akárcsak a Cloudok. A helyszín ízléses és a hang tökéletes. A koncert kezdetén mindenki felállt. A biztonságiak se kiabálták, hogy "Üljenek le!", mivel ez egyfajta támogatás volt, rendezetten álltunk. Rain egy oldalajtón át érkezett és a közönség között ment fel a színpadra. Később ismét lejött, hogy közel legyen a Cloudokhoz. Ez a fajta nyugodtság még soha nem volt látható.

Egészen addig álltunk, amíg nem bírta tovább és megkérdezte, hogy miért nem ülünk le, nem fáradtak el a lábaink? Amikor először énekelte a La Songot, megint lejött, óvatosan az első sorhoz sétált. A tekintete és a gesztusa mind azt jelezték a Cloudoknak, hogy ne legyenek izgatottak, és az eredmény tényleg rendezett volt... Rain és a Cloudok közötti megértés nagyon megható volt. Bár nem voltak biztonságiak, akik azt lesték, hogy biztosan ne készíts felvételt, mégsem rögzített senki, mindannyian csak élveztük az előadását."


"Rain kecsesen vezényelte a La Songot, míg a közönség finoman és lágyan énekelt."
"Az est a Cloudok ünnepe volt. Az étteremben, ahol a Rain Effectet forgatták, az ő helyén ültem, ott, ahol a kedvenc ételeit ette. Az étteremben másoké mellett az ő autogramjai voltak többségben, és az ő képe volt a legnagyobb is. A hely tele volt Cloudokkal és egész éjszaka Rain dalait játszották! Mi, Cloudok, a világ minden tájáról, Rain miatt töltöttük meg azt a kis éttermet. Amely megtelt szeretettel."
MÉDIA


THE STAR CHOSUN
http://thestar.chosun.com/site/data/html_dir/2016/05/24/2016052400847.html비(정지훈), 건물 전세입자 불구속 기소 "절대 선처 없다"(공식입장)

성진희 기자
입력 : 2016.05.24 09:44

사진 : 비(정지훈) / 레인컴퍼니 제공

가수겸 배우 비(정지훈)에게 몇 년간 허위사실을 유포하고 허위고소를 일삼아온 전 세입자 박모씨가 불구속 입건되어 현재 가수 비를 허위사실로 무고를 한 이유로 무고죄 및 허위사실을 유포한 명예훼손죄로 기소되어 재판 중에 있는 사실이 밝혀졌다.

24 일 정지훈(비)의 소속사인 레인컴퍼니 측 담당 변호사 말에 따르면, "현재 박모씨는 세입자로써 법적 권리가 없음에도 불구하고 권리가 있는 것처럼 행세하고, 허위 사실을 유포한 죄로 이미 지난해 두 차례 벌금형을 선고 받았다"고 전했다.

현재 박모씨는 허위사실로 비를 무고한 죄로 재판을 받고 있는 중으로 알려졌다. 이와 관련해 레인컴퍼니는 "박모씨의 지난 수년간의 악의적인 고소와 명예훼손 행위를 묵과할 수 없어 박씨를 상대로 법적인 절차를 진행하고 있으며, 절대 선처하지 않겠다"고 단호한 입장을 밝혔다.
덧붙여 비(정지훈) 측은 "박씨에 대한 강력한 법의 처벌을 원한다"는 입장을 밝혀 향후 재판 결과에도 이목이 집중되고 있다.

A cikk arról tudósít, hogy a hajdani bérlője ellen folyó rágalmazási perben Rain és a Rain Company nem tanúsít engedékenységet. Erre nemcsak a rendkívül rosszindulatú bérlő által terjesztett hamis rágalmak indítják őket, hanem az is, hogy elriasszák a jövőben hasonló módon próbálkozni szándékozókat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése