Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.05.16.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


Jejun pihent Kim Tae-hee és a családtagjaik társaságában.


INSTAGRAM

Egy újabb jejui étterem lett gazdagabb Rain és Kim Tae-hee aláírásával.

CREDIT nandeureu_jy
https://www.instagram.com/p/BFc55IyB5l3/


#가수#비#정지훈#김태희#대평리#난드르#난드르깡통구이#제주#연예인#커플#여행#제주도#일상
맛점하세요~~~^^


MÉDIA


A kínai Running Man második előzetese:

Credit: - 欢迎订阅 - 浙江卫视【奔跑吧兄弟】官方频道
https://www.youtube.com/watch?v=P6WKlXTi4NU

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése