Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2015.02.14.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»




FORGATÁS


DIAMOND LOVER

Credit @陳銘章導演 weibo







CLOUDOK


Valentin-nap alkalmából Rain kínai rajongói klubjai, a Baidu Rainbar China és a Raincloud Hongkong megvendégelte az ismét Sanghajban forgató Raint és a Diamond Lover forgatócsoportjának tagjait.

Az alábbi képes beszámoló az eseményről a Cloud honlapján jelent meg. A magyar fordítás az angol szöveget követően a képekhez igazítva olvasható.


Angol fordítás: huhuhuhu
Magyar fordítás: Harudo11

[Love is like Diamonds] Valentine support by Baidu Rainbar China and Raincloud Hong Kong

Baidu Rainbar China and Raincloud Hong Kong jointly provided a special Valentine meal support to Rain and <Love is like Diamonds> drama crew on 14 February 2015. The major funds were supported by Baidu Rainbar China, Raincloud Hong Kong was very grateful to be able to participate on this event.

We had wanted to do some support in Korea when Rain was shooting <My Lovable Girl>, but were advised it was impossible to arrange due to the tight shooting schedule. Our contact told us that he would have filming in China in December, and could arrange for us to do it then.

So as Rain started to film <Love is like Diamonds> in Shanghai, we started to plan our support. We waited for confirmation on the date for quite a long while. When Rain returned to Korea on 3rd February, we got confirmation the same night that the date was decided: 14 February, Valentine's Day! We assumed it ourselves that our prince personally decided on this date^^.

The original plan was always to provide lunch boxes with fruits and drinks to the entire drama crew, but since we believed our prince chose Valentine's Day for his clouds to do the support, how could his clouds not also prepare some Valentine gifts for him?^^

We decided to do a Korean lunch and contacted Rain's favourite Korean restaurant to specially prepare the meal for the entire crew. Laviva kindly sponsored the event and provided us with 15 boxes of their drinks.

The meal support was for 3 different groups.

1. Rain's Super Deluxe support

Rain's lunch menu included most of his favourite dishes. The restaurant staff all like him very much so it was truly a meal made with love. (The small box is for the rice).

[Love is like Diamonds] Valentine-napi támogatás a Baidu Rainbar China és a Raincloud Hong Kong részéről


A Baidu Rainbar China és a Raincloud Hong Kong közösen nyújtott egy különleges Valentine-napi étkezési támogatást Rainnek és a Love is like Diamonds forgatócsoportjának 2015. február 14-én. Az alapvető támogató a Baidu Rainbar China volt, és a Raincloud Hong Kong nagyon hálás volt, hogy  részt tudott venni ezen az eseményen.

Már Koreában szerettünk volna némi támogatást nyújtani, amikor Rain a My Lovely Girt-t forgatta, de azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a szoros forgatási időbeosztás miatt ez lehetetlen. A kapcsolattartónk elmondta, hogy Rain talán Kínában forgat decemberben, és elintézi, hogy akkor megvalósíthassuk.

Így amint Rain forgatni kezdte a Love is like Diamonds-ot Sanghajban, tervezni kezdtük a támogatásunkat. Elég sokáig vártunk a visszaigazolás dátumára. Amikor Rain február 3-án visszatért Koreába, ugyanazon az éjszakán kaptunk egy megerősítést, amelyen a dátumról a döntés megszületett: február 14. Valentine-nap! Magunkban azt feltételeztük, hogy a hercegünk személyesen határozott erről a napról^^.

Az eredeti terv végig az volt, hogy az ebéd-dobozok mellé gyümölcsöket és italokat adunk az egész forgatócsoportnak, de mivel úgy hittük, hogy a hercegünk választotta a Cloudjai számára a támogatás megvalósítására a Valentine-napot, hogy tehetnék meg a Cloudjai, hogy ne készítsenek némi Valentine-ajándékot neki?^^

Úgy döntöttünk, hogy koreai ebédet készítünk, és felvettük a kapcsolatot Rain kedvenc koreai éttermével, hogy az egész személyzet számára különleges étkezésre készüljenek. A Laviva kedvesen szponzorálta az eseményt és 15 doboznyit biztosított az italaikból a számunkra.

Az étkezésben három különböző csoport volt.

1. Rain Super Deluxe kiszolgálása

Rain menüsora a leginkább kedvelt ételeit tartalmazta. Az étterem teljes személyzete nagyon kedveli őt, ezért az ételeket igazán szeretettel készítették. (A kis doboz a rizs tárolására szolgál.)




The food were put inside an insulated bag before being packed to keep them warm.
Az ételeket egy szigetelő tasakba tették mielőtt a melegen tartó csomagolásba kerültek.





Special fruit cups were prepared for our prince:
Hercegünk számára különleges gyümölcsös poharak készültek:



And Clouds Valentine gifts:

Godiva chocolate hamper, with a card expressing our wishes and love to our prince.

És a Cloudok Valentine-ajándéka:

Godiva csokoládé-kosár üdvözlőkártyával, hogy kifejezzük jókívánságainkat és a hercegünk iránti szeretetünket.




99 red roses wrapped in black paper.  The colour reminded us very strongly of our prince's charisma in his YSL CF, as expressed in our Valentine card for him^^
99 vörös rózsa fekete papírba csomagolva. A szín nagyon erősen emlékeztetett bennünket a hercegünk karizmatikus YSL reklámjára, és ezt meg is fogalmaztuk számára a Valentine-kártyánkon^^




A box of Laviva drinks and a Chinese New Year dried nuts gift pack completed our Valentine Day special support for Prince Rain:
Egy doboz Laviva ital és egy kínai új évi szárított diófélékből álló ajándékcsomag egészítette ki a speciális Valentine-napi ajándékunkat Rain herceg számára:





2. Director and main actors/actresses

We prepared 6 deluxe lunch boxes for the Director and 5 leading actors/actresses. Again,
each meal was individually put inside an insulated bag before being packed.


2. A rendező és a vezető színészek/színésznők
Hat deluxe ételdobozt készítettünk a rendező és az öt vezető színész/színésznő számára. Most is mindegyik étel egyenként egy szigetelő tasakba került, mielőtt össze lett csomagolva. 




We also prepared 6 Godiva Year of the Goat chocolate boxes, with a card expressing our wish for a successful drama and happy new year. Inside the gift bag they each got a red rose, a bottle of the Laviva drink and their fruits.
Ugyancsak készítettünk 6 Godiva Kecske éve csokoládés dobozt, egy kártyát mellékelve, melyen kifejeztük reményünket egy sikeres sorozatra és egy boldog új évre. Minden dobozba került egy szál vörös rózsa, egy üveg Laviva ital és gyümölcsök.





3. Drama crew team

We prepared 180 lunch boxes for the entire drama crew team, together with fruits and Laviva drinks. 180 packs of Ferrero Rocher chocolates were also prepared as their
Valentine gifts.


3. A forgatócsoport
A sorozat teljes forgatócsoportja számára 180 ételdobozt készítettünk, gyümölcsökkel és Laviva italokkal kiegészítve. Ugyancsak mellékeltünk 180 csomag Ferrero Rocher csokoládét Valentine-ajándékként a számukra.





We arrived the shooting site as planned and helped the staff to divide the lunch boxes and gifts etc. for different units.
A tervezettek szerint megérkeztünk a forgatási színhelyre, és segítettünk a személyzetnek szétosztani az ételdobozokat és az ajándékokat stb. a különböző csoportok számára.
 

Rain's manager came out and told us with an interpreter that our prince is currently on diet. He has stopped eating chocolates and he does a lot of exercise. He will taste the food we prepared but he won't be able to eat much. This does not mean he doesn't like the food. He is very grateful to his clouds.

The very nice interpreter also told us that Rain oppa quite often skips dinner as well. He sleeps early, so he has a very disciplined routine. We said he must feel very hungry not eating dinner. The interpreter replied yes, therefore in the morning he will happily shout out "I am having breakfast!" She spread out her arms imitating our prince saying those words with enthusiasm! Poor prince! We prepared your favourite dishes but you can't enjoy, we sent you roses but you are allergic to pollen, we gave you a chocolate hamper but you are cutting chocolate! Rain oppa, why did you choose Valentine's Day for your clouds to do the support^^?

We were busy giving out the meals that I missed our prince coming out from the studio. When I knew I only caught a glimpse of his back. He was in dark suit, very tall, and VERY SLIM....

We passed on his lunch boxes to his staff. They took them inside his trailer and we assumed our prince shared his delicious meal with his staff.

After some time the other interpreter came out from the trailer. She asked us to make way as our prince was about to get out and go back to the studio. We all moved back and then we saw our prince came down from his trailer. He had the same suit on, tall and slim and gorgeous as ever. He walked towards us, shook our hands and said thank you. Before I returned to my senses he already disappeared inside the studio.

I was still kind in a dream when I heard a cloud said, "very nice smell". Instinctively I smelled my hand, and the Rain fragrance was there! Very special Prince Rain fragrance. I wish I could keep it and not wash my hand, but my hands do need washing after helping with the meal.....sigh.....

As the crew finished their meals we helped cleaned up before we left. It was a tiring day,
but a most memorable Valentine's Day for us!


Rain menedzsere kijött és azt mondta nekünk egy tolmács segítségével, hogy a hercegünk jelenleg diétázik. Abbahagyta a csokievést és rengeteget edz. Meg fogja kóstolni az ételeket, amiket készítettünk, de nem fog tudni sokat enni. Ez nem azt jelenti, hogy nem szereti az ételeket. Ő nagyon hálás a Cloudjainak.
A nagyon kedves tolmács elárulta nekünk azt is, hogy Rain oppa elég gyakran kihagyja a vacsorát is. Korán lefekszik, szóval nagyon fegyelmezett szokásrendje van. Mondtuk, hogy vacsora nélkül biztosan nagyon éhes. A tolmács azt válaszolta, hogy igen, ezért reggel boldogan azt kiáltja, hogy "Reggelizni fogok!". Széttárta a karját, megjelenítve a hercegünket, amint lelkesen mondja ezeket a szavakat. Szegény herceg! Elkészítettük a kedvenc ételeit, de nem élvezheti azokat, rózsákat küldtünk neki, de allergiás a pollenre, adtunk neki egy csokoládé-kosarat, de ő végzett a csokoládéval! Rain oppa, miért választottad a Cloudjaid támogatása számára a Valentine-napot^^?

Annyira el voltunk foglalva az ételek kiadásával, hogy lemaradtam a hercegünk kijöveteléről a stúdióból. Csak egy pillantást tudtam vetni a hátára. Sötét öltönyben volt, nagyon magas és NAGYON VÉKONY...

Az ételes dobozait odaadtuk a stábtagoknak. Elvitték azokat a lakókocsijaikba, és mi úgy gondoltunk erre, hogy a hercegünk megosztotta a finom ételeit a stábjával.

Egy idő után egy másik tolmács jött ki a trailerből. Arra kért bennünket, hogy menjünk arra a helyre, ahol a hercegünk jött ki és ment vissza a stúdióba. Mind visszamentünk oda, és akkor megláttuk a hercegünket lejönni a lakókocsijából. Ugyanaz az öltöny volt rajta, magas, karcsú és gyönyörű volt, mint mindig. Elindult felénk, kezet fogott velünk és köszönetet mondott. Mielőtt magamhoz tértem volna, már el is tűnt a stúdióban.

Még mindig mintha álmodtam volna, amikor hallottam, hogy az egyik Cloud azt mondja, "nagyon finom illat". Ösztönösen megszagoltam a kezem, és Rain illata érződött rajta! Rain herceg nagyon különleges illata. Reméltem, hogy kézmosás nélkül meg tudom úszni, de az étkezésben való segédkezés után kezet kellett mosnom... sóhajtás...

Miután a stáb befejezte az étkezést, segítettünk a takarításban mielőtt eljöttünk. Fárasztó nap volt, de a legemlékezetesebb Valentine-nap a számunkra!



További képek az eseményről:

















































MÉDIA


1.



 

RAIN&赵默笙情人节密会品臻園
2015-02-14 品臻園


  


佳期如梦,创世极恋万人瞩目,相爱的人总在彼此的心里。这个情人节,一对大咖级神秘恋人密会在魔都朱家角品臻園,他们就是魅力势不可挡的亚洲男神RAIN和 《何以笙箫默》中赵默笙的扮演者唐嫣!

粉丝们切莫尖叫在先,且慢感叹明星爱情来得太快!

这次,乃亚洲男神RAIN携手当红女星唐嫣和剧组成员共同演绎《克拉恋人》,中韩大牌集结打造2015“剧王”!
 



没错,剧中的中国钻石豪门家族大戏正是在朱家角品臻園内的安麓别业浓情上演,RAIN和赵默笙的亲密戏备受期待,RAIN的霸道腹肌、湿身诱惑、电眼魅力这次还能打开全世界人民的脑洞吗?

放眼国际上海,各路豪宅无数,《克拉恋人》剧组偏偏相中朱家角品臻園•安麓别业作为取景地,自有其因。这一席中国为之心动的样板间,频频赢得《克拉恋人》 剧组的眷顾。想来,唯有千平安麓别业独有的中国士绅名门气质,才能搭配精英家族的唯美生活剧情吧。高墙静院、煊赫仪门、庭院深深、儒风大雅的千平安麓别 业,因了男神RAIN和唐嫣的璀璨爱情剧而倍添尊贵浪漫气息。

爱了无须躲避;失去,可以复得。每个女人都是一颗钻石,要发现属于自己的光彩。




品臻園致天下有情人——真爱永不缺席

★贺品臻園荣获腾讯•大申网与腾讯房产联合颁发“2014年度最具人文价值楼盘” !
★品臻園千平东方意境别业“安麓别业”,盛邀鉴藏!
★园动中国,私家花园大得超乎想象!品臻園• 邻湖别院,500万起,产权面积约426平米,地面花园面积奢阔约258—711平米,现已倾城公开!
礼宾接待:上海•朱家角珠湖路五零五号
品臻预约品鉴:021—59238000




(A cikkhez nem készült angol fordítás. A Valentine-nap kapcsán a Diamond Lover Pegasus Parkban történt forgatásáról számol be, leginkább magát a helyszínt reklámozva.)



2.


SHP PLUS

Forrás: http://shpplus.com/news/seeing-red-with-ysls-latest-ad-campaign/#rd?sukey=4093a841665b25f2222374def72a5121daf2cecb017e61131d2b3c08fe0d86809ab11f0cf150277239207381e70e0314


Seeing Red With YSL’s Latest Ad Campaign 
YSL的"危险红唇“ February 14, 2015 by 中: Maggie Cheung | 英: Nizhen Hsieh
“就像坏男人有他不可抵挡的吸引力一样,危险的女人同样有着致命的诱惑。YSL的红就有着这样的‘危险’和‘魅力’。” YSL最新Campaign“危险红唇”的创意兼导演王砺珉为我们解读了“危险”是如何诞生的。 在这个分为三部曲的网络短片系列里,首先上演的是一月份发布的 “电梯篇”,在镜头前具有摄人魅力的韩国名模刘智安一出现就秒杀全场,完美地演绎了“危险”的化身。在上周发布的第二部“酒吧篇”则多了一位追逐“危险” 的男人——当然,也只有万人迷的欧巴才胆敢玩这样的冒险游戏,他就是YSL亚洲代言人 Rain。



电梯与酒吧可能是都市内最容易产生 “危(Yan)险(Yu)”的地点:“电梯是一个狭小的空间,但(片中的电梯)复古老式,有质感的铁门,不断闪现的灯光,都有一种神秘和性感在里面,配合 红色的嘴唇非常有冲击力。” 王导说:“酒吧本身就是一个有着很多故事的场景,你可能在酒吧里遇上一个擦肩而过、却让你久久不能忘怀的女人,这样的空间是能让你有很多想象的。”

三部短片要在首尔用一天的时间完成,这个看似不可能完成的任务却取得意想不到的漂亮效果。特别是临时发挥的“电梯篇”: “本来电梯说的是Rain和刘智安两个人的故事,因为我们拍摄超时了,无法拍摄到Rain的镜头,才会有了这一段刘智安的个人表演。但我觉得现在的结果我 还是挺满意的,她很适合这样的空间和形式。”

片中以绝大多数时候的黑白色调烘托出YSL那一抹的烈焰红唇。这样的风格让人联想到“一人有一点颜色”(Pleasantville) 和“辛德勒的名单”这些经典的电影。毕业于伦敦电影学院的王导对于风格流派的运用自有其心得:“我一直很想尝试Film Noir(黑色电影)的形式,而且觉得很适合这次Campaign,它让女人显得更加的‘危险’”。“黑色电影”里,“危险美女”几乎是一个固定的角色。 除了对画面的尝试,王导对广告的快节奏把控精准,摇滚的音乐和紧凑的剪辑, 立体地打造了一种前卫的国际时尚范。

在趣的是,“酒吧篇”本来是可以再“危险一点”的。在导演版里,女主角更挑逗地把唇膏抹到了嘴唇的上方,抹成了两根翘胡子的样子,特别像《V先生》(V for Vendetta)面具上那两抹别有含义的小胡子。不过据说,这个大胆的版本最后还是没有获得YSL的垂青,那就让我们独家奉上这个我们认为更有意思的版本吧!

[CF]15-01-01 YSL_DANGEROUS ROUGE' CF_Elevator Version
http://www.youtube.com/watch?v=EqmrV-qDzu4



(“酒吧篇”导演版)



HD_150209 Rain YSL Dangerous Rouge CF Danger Red
www.youtube.com/watch?v=EqmrV-qDzu4



(“电梯篇”)
Credits:
制作公司:DDS
监制:Tina
导演:王砺珉
摄影:金晨煜
剪辑:朱宏
如果想多了解导演王砺珉,可以点击之处看我们的独家专访。

Yves Saint Laurent’s ‘Danger Red’ lipstick campaign has been setting loins astir with a concept that’s aimed at evoking passion, temptation, love and desire. Who better to personify ‘flirting with danger’ than Rain, Korea’s top pop sensation? He had been selected by the Loreal Group to be this year’s face of strength and sensuality for the Asia market, specifically Chinese-speaking countries. Directed by Chinese director Wang Limin who is known for his high-profile commercial work with brands such as Mercedes Benz, Chivas, Adidas and Uniqlo, he was approached by YSL to pick his brain for ideas. In the end, Wang took the lead in becoming the primary creative force behind the project by multi-tasking as director and writer and putting together the entire production team.
导演王砺珉完成了一天拍三条短片的“不可能任务”。Director Wang Limin on set.

The timely release of three commercial episodes featuring Rain and sultry Korean model, Yoo Ji Ann couldn’t be more apt with the advent of Valentine’s Day. But it isn’t the typical rose petal or chocolate box romance that drives the trilogy. ‘Danger Red’ like its name suggests, is about defying convention – to simultaneously shock and seduce. Provocation is what inspired Wang to work in film noir. The only flush of colour depicted is Yoo’s red-hot lips, bringing to mind similar cinematography in motion pictures Pleasantville and Schindler’s List, where colour symbolizes transformation of an otherwise dull black-and-white existence. For Wang, it is the fatal and inexplicable attraction that is inherent in the red that influenced his elevator and club scenes. Wang chose a small vintage elevator with the intent of building the mystery between Rain and Yoo. Owing to limited time, he filmed only Yoo who in turn successfully delivered the air of elusiveness in such a narrow space.

In the end, Yoo’s solo performance makes for a great transition to the club episode with Rain embarking on a wild goose chase of Yoo through a the smokey underground. His tenacious pursuit proves fruitless and we’re left with a glimpse of Yoo rouging her lips before disappearing into the crowd. What is more intriguing is Wang’s alternate version of this same scene with Yoo drawing her lipstick above the lip, literally ‘drawing outside the lines’. She brandishes the upward curl of a moustache that is at once reminiscent of the Guy Fawkes-masked vigilante in V for Vendetta. Needless to say, the subversive moment didn’t make the cut. YSL thought it misleading and incongruous with the brand image. An irony, perhaps? But a super cool spot, nonetheless.

To know more about director Wang Limin, read SHP+ exclusive interview with him here.  
Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

YSL legutóbbi reklámkampányának vörösét látva
Yves Saint Laurent 'Veszélyes vörös" rúzsa kampányának koncepciója máris feltűnést keltett, melynek célja a szenvedély, a megkísértés, a szerelem és a vágy felébresztése. Ki tudná jobban megszemélyesíteni "a flörtölést a veszéllyel", mint Rain, Korea legnagyobb popszenzációja? A Loreal Group ebben az évben őt választotta az erő és az érzékiség arcának az ázsiai piac számára, különös tekintettel a kínai nyelvterületekre. Az YSL Wang Limin kínai rendezőt  - aki kiemelkedő reklámjairól ismert, melyeket olyanok számára készített, mint a Mercedes Benz, a Chivas, az Adidas vagy a Uniqlo - környékezte meg az ötlet kivitelezésére. Végül Wang lett a projekt mögött álló első számú kreatív erő több területen, íróként és rendezőként is összefogva a teljes produkciós csapatot.
A három részből álló reklám egymást követő megjelenéseihez, melyekben Rain és az érzéki koreai modell, Yoo Ji Ann szerepel, mi sem lehetne találóbb időpont, mint a Valentine-nap. De mégsem a tipikus rózsaszirmos és csokoládédobozos románc vezérli a trilógiát. A 'Veszélyes vörös', amint azt a neve is sugallja, dacol a konvenciókkal - egyszerre sokkoló és csábító. Provokáció, amely Wangot arra insprirálta, hogy a film noirral dolgozzon. Az egyetlen megjelenő szín Yoo vörös ajka, eszünkbe juttatva  a filmművészet olyan hasonló alkotásait, mint a Pleasantville és a Schindler listája, amelyekben a szín szimbolizálja az egyébként tompa fekete-fehér lét átváltozását. Wang számára ez egy végzetes és megmagyarázhatatlan vonzerő, amelyet a vörös szín rejt a Lift és a Klub jelenetekben. Wang egy kicsi, vintage liftet választott a Rain és Yoo közötti rejtély felépítésének céljával. A rendelkezésre álló szűkös idő miatt csak Yoo-t filmezte, aki sikeresen hozta a szűk térben ezt a nehezen megragadható érzést.
Végül Yoo szólóelőadása nagyszerű átmenethez vezet a Klub részben, a füstös alagsoron át Yoo nyomába induló Rainnel. A kitartó követés nem jár eredménnyel, és mi ott maradunk egy Yoo rúzsos ajkára vetett pillantással, mielőtt végképp eltűnne a tömegben. Ami még figyelemre méltóbb, az Wang alternatív verziója ugyanebben a jelenetben, Yoo rajza az ajkain kívülre húzott rúzzsal, szó szerint "túlmenve a vonalakon". Ezzel megsejdítve egy felfelé göndörödő bajuszt, amely azonnal felidézi a V for Vendetta maszkos igazságosztóját, Guy Fawkes-ot. Mondanunk se kell, hogy ebben a pusztító pillanatban nincs vágás. YSL talán azt gondolhatta, hogy mindez megtévesztő és a márka image-éhez nem illő. Esetleg irónia? Ám egy szuper cool szpot, mindazonáltal.




 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése