Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2015.02.04.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»




FORGATÁS


DIAMOND LOVER

Ma Koreában folytatódott a filmforgatás, ez meg is látszik a ma érkezett fotók mennyiségén :) Egy kedves Cloudunk azt is kinyomozta, hogy a forgatás pontos helyszíne nem más, mint Szöulban a Bukchon-ro és Bukchon-ro 12-gil sarka!

De először jöjjön egy fancam, amit a feje tetejére állítva töltöttek fel, szóval visszafordítottam.


Credit: http://video.weibo.com/show?fid=1034%3A12174c53e989105517573ad1211a9536














































































































































MÉDIA

1. 
TV REPORT





비, 삼청동 포착…서울서 '다이아몬드 러버' 촬영 중기사입력 
2015-02-04 17:14:59




[TV리포트=박설이 기자] 비(본명 정지훈)의 중국 드라마 서울 로케이션 촬영이 진행되고 있다.

방송 관계자에 따르면 비는 다른 배우들과 함께 서울에서 중국 드라마 '다이아몬드 러버'를 촬영 중이다. 드라마의 여주인공 탕옌도 한국을 방문해 촬영을 함께하고 있다.

비를 비롯한 '다이아몬드 러버' 팀은 4일 서울 한 호텔을 거쳐 현재 삼청동에서 촬영을 진행하고 있다. 삼청동 촬영 현장은 외국인 관광객들이 모여들어 북새통을 이루고 있다는 전언이다. 중국 온라인 상에는 이들의 촬영을 목격한 팬들의 후기도 쏟아지고 있다.

'다이아몬드 러버' 서울 촬영은 8일까지 서울 곳곳에서 진행되며, 이후 중국과 한국을 오가며 촬영될 예정이다.

한편 비의 중국 드라마 진출작으로 2015년 기대작으로 꼽히고 있는 '다이아몬드 러버'는 못생긴 여자가 빛나는 다이아몬드가 되는 과정에서 행복을 찾아가는 이야기를 그린 로맨스 드라마로, 비는 다이아몬드 기업 대표 선샤오량 역으로 분해 여주인공인 미둬(탕옌 분)의 마음을 흔들 예정이다.

대만판 '운명처럼 널 사랑해'를 연출한 천밍장 감독이 연출을 맡은 '다이아몬드 러버'는 1억 5천만 위안(약 261억원)의 대규모 제작비가 투입돼 화제를 모았다. 지난해 12월 초 촬영을 시작한 '다이아몬드 러버'는 벨기에 로케이션 대신 서울 촬영을 결정, 약 3개월 동안 중국 상하이와 한국에서 촬영된다.

/ 사진=중국 웨이보

박설이 기자 manse@tvreport.co.kr
 

Angol nyelven a Hancinema adta közzé a fenti tudósítást.

2.
HANCINEMA
Forrás: http://www.hancinema.net/actor-rain-spotted-in-samcheon-dong-in-the-middle-of-filming-chinese-movie-diamond-lover--78302.html



Actor Rain spotted in Samcheon-dong in the middle of filming Chinese movie 'Diamond Lover'
2015/02/04



Chinese film, 'Diamond Lover' starring Rain is being filmed in Seoul.

According to a media source, Rain is filming the movie along with other actors in Seoul. The female lead, Tang Yan is staying in Seoul as well to participate in the shooting.

On February 4th, the production team including Rain is shooting the film in Samcheon-dong after a hotel in Seoul. The set is crowded with international tourists. Fans who were at the spot have been posting online on Chinese websites.

The filiming of 'Diamond Lover' in Seoul will continue until February 8th. The shooting will alternate its places between China and Korea afterwards.

The film is directed by Chen Ming Zhang who directed the Taiwanese version of 'Fated to Love You'. 150,000,000 yuan was invested for the production. The production team decided to shoot in Seoul in place of Belgium. The shooting will take place in Shanghai, China and Korea for the next three months.


Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

A színész Raint meglátták Samcheon-dongban a 'Diamond Lover' című kínai filmjének felvételei közepette

A 'Diamond Lover' című kínai filmet Rain főszereplésével forgatják Szöulban.

Médiaforrásokra hivatkozva, Rain Szöulban forgatja a filmet más színészek társaságában. A női főszereplő, Tang Yan is Szöulban tartózkodik, hogy részt vegyen a forgatáson.

Február 4-én a forgatócsoport, köztük Rainnel, Samchang-dongban készített felvételeket Szöulban egy hotelben történt felvétel után. A forgatás zsúfolásig megtelt nemzetközi turistákkal. A rajongók, akik a helyszínen voltak, már online posztoltak a kínai weboldalakon.

A 'Diamond Lover' forgatása február 8-ig tart Szöulban. A forgatás ezután váltakozva történik majd Kína és Korea különböző helyszínein. 

A filmet Chen Ming Zhang rendezi, aki a 'Fated To Love You' tajvani változatát rendezte. A produkcióba 150,000,000 yuant fektettek be. A produkciós csapat úgy döntött, hogy Belgium helyett Szöulban fog forgatni. A forgatás a kínai Sanghajban és Koreában folytatódik a következő három hónapban.































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése