Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2013.07.30.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»




MÉDIA


Az újságcikkek Rain katonatársáról szólnak, akivel közösen vezették a Consolatory Train rádióadásait. KCM szerényen tűrte Rain időnkénti szeretetteljes csipkelődéseit, és igazán nagyon rendes, kötelességtudó fickónak ismertük meg. Valójában nem követett el semmit, mert a mobilhasználat ténye régóta ismeretes és hallgatólagosan jóváhagyott volt a katonai vezetés által, ezért tényleg nagyon sajnálom, hogy a katonasága ezzel a méltatlan befejezéssel ért véget, ő igazán jobbat érdemelt volna.



1.
ENEWS WORLD
Forrás: http://mwave.interest.me/enewsworld/en/article/42075/kcm-to-be-discharged-later


 

KCM’s Army Discharge Postponed Due to Jail Time

2013.07.30 10:29 CJ E&M enewsWorld Grace Danbi Hong 


Due to his recent sentence, KCM will not be getting out of the army as scheduled. 


On July 29, the Ministry of National Defense announced that KCM will not be getting discharged on July 31 as previously planned. Instead, he will be getting discharged on August 4, due to his recent sentence to the army jail for breaking military rules.

KCM and other soldiers were given four days of jail time for the use of a cellphone without permission.

Due to the incident in Chuncheon where PR agents were caught going into massage parlors, using cellphones, and other issues, one solider has been put on ten days of probation, five on four days of jail time, and two on ten days of jail time. The sentence will not count towards their army service.

Photo Credit: DEMA Club

Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

KCM leszerelését elhalasztották a börtönbüntetés miatt

A jelenlegi büntetése miatt KCM-et nem bocsátják el a hadseregből a tervezett időpontban.

A Honvédelmi Minisztérium július 29-én közzétette, hogy KCM nem fog a korábbi terveknek megfelelően július 31-én leszerelni. Ehelyett augusztus 4-én lesz a leszerelése, mivel jelenleg börtönbüntetését tölti a katonai szabályok megsértése miatt.

KCM és más katonák négynapos börtönbüntetést kaptak, mert engedély nélkül mobiltelefont használtak.

A Chuncheonban történt incidens miatt, ahol a PR-katonákat rajtakapták, amint masszázsszalonba mentek, mobiltelefonokat használtak és egyéb dolgokat követtek el, egy katonát 10 napos próbaidőre bocsátottak, öten négy nap börtönt, és ketten tíz nap börtönt kaptak. A büntetés nem számít bele a katonai szolgálati időbe.


2.
ALLKPOP

Forrás: http://www.allkpop.com/article/2013/07/kcms-discharge-date-from-the-army-gets-pushed-back-because-he-has-to-serve-prison-time



KCM's discharge date from the army gets pushed back because he has to serve prison time
July 29, 2013 @ 6:33 pm
Since KCM has to serve his military prison sentence, his discharge date will be getting pushed back.

He was originally scheduled to be discharged on July 31. However, since he had to serve 4 days in the military prison for illegal cellphone possession, he'll have to serve an extra 4 days until August 4.

His division said, "KCM has returned back to our division after serving his sentences and reflecting upon his actions. Even though it is a holiday, he'll be discharged as scheduled on August 4. There won't be any big fan events for his discharge like there used to be before."


Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

KCM leszerelésének időpontját elhalasztották, mert le kell töltenie a börtönbüntetését

Mivel KCM-nek le kell töltenie a katonai börtönbüntetését, a leszerelésének időpontját elhalasztották.

Eredetileg július 31-én lett volna a leszerelése. Ugyanakkor, mivel négy napot börtönben kell töltenie illegális mobiltelefon birtoklása miatt, ezért további négy napot kell szolgálatban töltenie augusztus 4-ig. 

Az egysége azt mondta, hogy "KCM a börtönbüntetés után visszatér az egységünkhöz és átgondolja a tetteit. Habár az szabadnap lesz, a tervek szerint augusztus 4-én fog leszerelni. Nem lesz semmiféle nagy rajongói esemény a leszerelésekor, mint az korábban szokásos volt.



GLOBAL POST
How we restored the K-pop community's' faith in journalism

Ezen a napon jelent meg a Global Post cikke, amelynek öt napos előtörténetét és a cikk magyar fordítását innen megismerhetitek: 



A Global Post esete a Cloudokkal (2013.07.25-30.)



































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése