Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2013.07.31.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»



Azt követően, hogy a hadsereg PR-egységének működése a botrányhírek élére került, a hosszú évek óta folyó társadalmi vita újra csúcsra pörgött, mely ismét és végleg erősen át volt színezve politikai felhangokkal és érdekekkel is. Mivel az egységet bezárták és az utolsóként ott szolgáló 16 katona közel fele súlyos büntetésben részesült, őket nem nagyon tudta már a netizenek azon nem kis hada kikezdeni, akik visszamenőlegesen is bosszúra szomjaztak mindazon hírességek vélelmezett arany élete miatt, amit a katonai szolgálatuk ideje alatt élveztek.

A Rain tisztességes kötelezettségteljesítését honoráló leszerelési ünnepség bármily visszafogott is volt, nem illett a rosszindulatú véleményformálók 'táncrendjébe', ezért folyamatosan Rain állt támadásaik össztüzében, mint egyetlen szabad préda, akit pellengérre lehetett állítani. Raint még a média is folyamatosan lebegtetett státuszban tartotta, megnehezítve a publikum számára annak átlátását, hogy ténylegesen milyen szerepet játszott, pontosabban, hogy játszott-e egyáltalán bármiféle szerepet az egység dicstelen történetében. A média önös érdekei miatt elmaradt ennek a tisztázása, és nevének tisztázását Rain saját maga ebben a helyzetben nem is tehette meg.

Jó döntést ezért talán nem is lehetett hozni, inkább csak a legkisebb rosszat választani. Bár Rain engedett a Cloud pressziójának a rajongói találkozó elvállalásával, és az eddigi pályafutásához illő leginkább logikus lépés is az lett volna, hogy a Cloud tagjaival találkozzon először, jelen körülmények között ez mégis erősen visszaüthetett volna.

Rain maga sem érezhette jól magát, miközben a még seregben lévő barátai közül sokan szinte ártatlanul bűnhődtek a katonai vezetés otromba hibái miatt, ezért valószínűleg lelkileg sem állt készen arra - valamint jóízlése is tiltakozhatott ellene -, hogy éppen ezekben a napokban kezdjen a bármennyire is szeretett közönsége 'szórakoztatásába'. 

A vérgőzös netizenek is ugrottak volna erre, ezért választották a Cube-bal vélhetően a lehető legkisebb kárt okozó megoldást, a rajongói találkozó elhalasztását. A Cloudok átlátták ezt a helyzetet, és elfogadták, hogy jobb Raint még egy kicsit távol tartani a hazai nyilvánosság zavaros vizeitől. A külföldi fellépések viszont - ahol a közönséget egyáltalán nem érdekelték a dél-koreai valóság túlhevült belharcai - képesek voltak azt az üzenetet továbbítani, hogy Rain ismét aktív, és töretlenül folytatja a kényszerű szünettel megszakított pályafutását.




HÍR


1.
SOOMPI /
Forrás: http://www.soompi.com/2013/07/31/rains-first-post-military-fanmeeting-postponed/





Rain’s First Post-Military Fanmeeting Postponed
crystalcove July 31, 2013


2.
STAR NEWS
Forrás: http://news.naver.com/main/read.nhn?mode=LSD&mid=sec&sid1=106&oid=108&aid=0002236243






비, 공식 팬미팅 잠정 연기.."준비 미흡..죄송" 
기사입력 2013-07-31 17:52




가수 비(본명 정지훈)의 제대 후 첫 공식 행보로 관심을 모았던 팬 미팅이 잠정 연기됐다.

31일 소속사 큐브엔터테인먼트 관계자들에 따르면 다음달 3일 오후 4시 서울 경희대학교 평화의 전당에서 열릴 예정이었던 비의 공식 팬 미팅이 잠정 미뤄졌다.

앞서 지난 10일 전역한 비는 수천여 명의 팬들이 몰리는 공식 팬 미팅을 통해 2년 여 간의 공백기를 깨고, 첫 공식 행보에 나설 예정이었다.

소속사 관계자는 이날 스타뉴스에 "공식 팬클럽인 '구름'이 마련해준 행사였는데 준비 미흡 등을 이유로 고심 끝에 연기를 결정하게 됐다"고 전했다.

관계자는 이어 "비가 이번 행사를 연기한 것에 대해 팬들께 죄송하게 여긴다"며 "향후 팬 미팅 일정은 수개월내로 다시 공지할 예정이며 이번 팬 미팅을 기려주신 국내외 팬 여러분들께 보답이 될 수 있는 좋은 무대를 준비하기위해 최선의 노력을 기울이겠다"고 덧붙였다.

팬 미팅 일정이 연기됨에 따라 비는 다음달 24일 태국 방콕에서 개최되는 뮤직 페스티벌 소닉 뱅을 통해 먼저 팬들과 만난다. 하지만 비의 소닉 뱅 출연은 자사와 이미 계약을 맺기 전 잡혀 있던 스케줄로, 비의 본격 컴백과는 큰 관계가 없다고 소속사 측은 전했다.

태국 현지 최대 음악 페스티벌인 소닉 뱅에는 올해 에픽하이를 포함, 한국계 가 포함된 빌보드 1위 미국 힙합팀 파 이스트 무브먼트 및 제이슨 므라즈 등 한국은 물론 다수의 해외 유명 뮤지션들이 참여한다.

큐브엔터테인먼트 관계자는 "비는 현재 새 음반 작업을 아직 시작하지도 않은 상태"라며 "갓 제대한 만큼 얼마간은 휴식을 취한 뒤 신곡 작업 등에 돌입할 것"이라고 강조했다. 큐브엔터테인먼트는 올 5월 말 비와 새롭게 전속 계약을 맺었음을 공식적으로 밝혔다.


Angol fordítás
Forrás: http://memo-rain.ning.com/profiles/blogs/31-jul-13-star-news-ain-s-fan-meeting-is-provisionally-postponed
English translation by 화니

Rain's fan meeting is provisionally postponed.
According to Cube Entertainment, Rain's management agency, on the 31st, due to the low degree of readiness to hold a fan meeting, the original plan to do so has been placed on the backburner.

It was supposed to be his first official appearance back into the spotlight after the end of his two-year absence from the showbiz as of last 10th when he was discharged from the army.

Cube Entertainment officials said, "The event organized by his official fan club 'Cloud' was to be held at the Hall of Peace of Kyunghee University at 4pm on the 3rd of next month, but due to an insufficient preparation, we've decided to postpone it after much consideration."

Continuing, "Rain apologizes for any inconvenience this postponement may cause his fans. The schedule for a new fan meeting will be announced within months, and in return for his fans' constant support, he'll continue to do his best to show them wonderful stage performances."

Due to the postponement of his fan meeting, Rain'll meet his fans first at music festival 'Sonic Bang' in Thailand's Bangkok on the 24th of next month. 'Sonic Bang', one of the premier music festivals in the country, features Korea's 'Epik High', Far East Movement which has the title of the hip hop band to hit No. 1 on the Billboard charts and where a Korean-American member belongs, 'Jason Mraz', etc. including Rain.

The officials added, "Rain's schedule for 'Sonic Bang' set before his contract with Cube Entertainment, doesn't have very much to do with his official comeback. He hasn't even started working on his new album, and as it hasn't been long since his discharge from the army, he'll take a rest for the time being, and thereafter the work will be started."

Cube Entertainment officially announced that Rain signed a contract with the company late this May.


Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Rain rajongói találkozóját ideiglenesen elhalasztották

A Cube Entertainment, Rain ügynökségének 31-i tájékoztatása szerint, mivel a rajongói találkozó előkészítettsége alacsony fokú, ezért az eredeti tervet hátrébb sorolták.

Ez lett volna Rain első hivatalos visszatérése a reflektorok fényébe a szórakoztatóipartól való kétéves távollétét követően, mivel július 10-én szerelt le a hadseregből.

A Cube Entertainment tisztségviselője azt mondta: "A 'Cloud', Rain hivatalos rajongói klubja által szervezett eseményt a Kyunghee Egyetem Béke Csarnokában tartottuk volna, jövő hónap 3-án délután 4 órakor, de egy nagyobb felkészülést igénylő feladat miatt, hosszas megfontolást követően az elhalasztásáról döntöttünk."

Folytatva, "Rain elnézést kér az esetleges kellemetlenségekért, amelyet a halasztás a rajongóknak okoz. Egy hónapon belül közzétesszük az új találkozó időpontját, és viszonozva a rajongók folyamatos támogatását, továbbra is mindent elkövet, hogy csodálatos színpadi előadásban részesüljenek."

A rajongói találkozó elhalasztása miatt Rain először a 'Sonic Bang' zenei fesztiválon fog találkozni a közönségével a thajföldi Bangkokban, jövő hónap 24-én. A 'Sonic Bang' az ország egyik vezető zenei fesztiválja, amelyen fellép a koreai 'Epik High', a Far East Movement (egyik számuk No.1 helyezett lett a Billboard listáján, és van egy koreai-amerikai tagjuk), Jason Mraz stb., beleértve Raint is.

A tisztségviselő hozzátette: "Rain részvételét a 'Sonic Bang'-en még azelőtt lekötötték, hogy a Cube Entertainmenthez szerződött volna, de ennek nem sok köze lesz a hivatalos visszatéréséhez. Még nem kezdett dolgozni az új albumán, és mivel alig telt el idő a leszerelése óta, először egy ideig pihen, a munka majd csak azt követően kezdődik."

A Cube Entertainment tisztségviselője hivatalosan is bejelentette, hogy Rain májusban aláírta a céggel a szerződést.

3.
ALLKPOP
Forrás: http://www.allkpop.com/article/2013/07/rains-first-fan-meeting-after-discharge-postponed





Rain's first fan meeting after discharge postponed
July 31, 2013 @ 9:58 am




Rain has some cloudy news for his fans. The singer, who was discharged on July 10, postponed his first post-military fan meeting.

The meeting with Rain's official fan club was originally set for August 3 KST at Kyunghee University, and it was planned as his first promotional event after his discharge as a way to keep his promise with The Cloud.

Cube Entertainment stated, "We apologize to his fans for the postponement of Rain's first official promotional event due to his other preparations. We're planning to reschedule the fan meeting in a couple months, and we'll do our best to prepare good performances for all the fans who were waiting for this fan meeting."

Rain is currently scheduled to perform at 'Sonic Bang 2013' music festival in Thailand on August 24.



Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Rain leszerelése utáni első rajongói találkozóját elhalasztották

Rain néhány felhős hírrel szolgált a rajongói számára. Az énekesnek, aki július 10-én szerelt le, elhalasztották a leszerelése utáni első rajongói találkozóját.

A találkozót Rain hivatalos fan clubjával eredetileg augusztus 3-ra tűzték ki a Kyunghee Egyetemen, és ezt tervezték az első promóciós eseménynek a katonáskodása után, amint arra ígéretet tett a Cloudnak.

A Cube Entertainment azt mondta: "Elnézést kérünk a rajongóktól Rain első hivatalos promóciós eseményének elhalasztása miatt, mivel egyéb eseményekre kell készülnie. Azt tervezzük, hogy a rajongói találkozót pár hónapon belül újra kitűzzük, és mindent elkövetünk, hogy az összes rajongót a legjobb előadásban részesítsük, akik már várták ezt a találkozót."

Rain fellépéseinek menetrendjében szerepel a 'Sonic Bang 2013' zenei fesztiválon való fellépés Thaiföldön, augusztus 24-én.

































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése