Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2017.01.29.

««« Előző napMIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


FELTÖLTÉS ALATT


Rain az éjszakát ébren töltve a nászúton készített képeit rendezgethette, mert hajnali négy óra táján jutott eszébe megosztani velünk ezt a rendkívül kedves fotót egy különleges kíváncsiskodóról, aki valószínűleg az Amanwana Resortban tette tiszteletét náluk.

RAIN ÜZENETErain_oppa
https://www.instagram.com/p/BP2963zB3LL/

아침에 찾아온 손님...

Reggeli vendég...

RAIN @29rain
https://twitter.com/29rain/status/825777338176581632


Koreai idő szerint: 03:47 (01.30.)Rendkívül fontos információkhoz jutottunk az alábbi tudósításokból, például rögtön láthattuk, hogy a média még mindig a "titkos" nászút részleteinek felderítésével van elfoglalva, melyből egy lépés sem maradhatott a pár magánügye. Mint azt sejtettük, a helyszínen Kim Tae-hee hódolt búvárszenvedélyének, egyébiránt a pár leginkább a lakosztályban tartózkodott. Nahát... és igen, egy napra kb. 800.000 wonért, vagyis nagyjából 200.000 forintért bárki élvezheti a resort kényelmét. Az árban a fenti szarvas látogatása is benne van, bár nem garantált a megjelenése :)MBCentertainment    
[HOT★ISSUE] Rain & Kim TaeHee Going on a Honeymoon in Secrecy 20170129


VIDEO

KSTYLE
http://news.kstyle.com/article.ksn?articleNo=2062286RAIN&キム・テヒ夫妻、新婚旅行先での過ごし方が話題に

|写真=MBC「セクションTV芸能通信」放送画面キャプチャーRAIN&キム・テヒ夫婦が新婚旅行を楽しんだ。

韓国で29日に放送されたMBC「セクションTV芸能通信」ではRAIN&キム・テヒ夫婦がバリ島でどのように新婚旅行を楽しんだのかが公開された。2人はバリの高級リゾートで時間を過ごした後、小型飛行機に乗って約45分ほどのスンバワ島へ移動したという。ここで1日約80万ウォン(約8万円) の宿泊施設を利用したことが知られた。

ある現地の関係者は「二人はバリ島で新婚夫婦がよく行く場所ではなく、静かなところを選んだ。マッサージを受けたりスキューバダイビングを楽しんだ」と明かした。実際、キム・テヒはスキンスキューバの資格を持っていることが知られた。

現地のスタッフは「二人は外に出るよりは、ほとんど室内でデートをした」とし、「とても親切で、仲むつまじく見えた」と話した。

記者 : キム・ジヒョンRain ranked #1 on 2017/1/17-1/23 Global K-Star Ranking (ih @sunnypeony twitter)

STAR SEOUL TV
http://m.starseoultv.com/news/articleView.html?idxno=444921#04yr

[kivonat]

 

[글로벌K스타랭킹] ‘김태희의 남자’ 비 1위, 결혼에도 끄떡없는 대륙 인기...‘황쯔리에’ 황치열·엑소(EXO) 세훈·‘푸른 바다의 전설’ 이민호·빅뱅(BIGBANG) 지드래곤 ‘톱 5’

 
스타서울TV(SSTV)가 글로벌 한류스타인 [글로벌K스타 랭킹]을 선정 발표한다. [글로벌K스타 랭킹]은 국내뿐만 아니라 세계무대에서 활약하는 한류스타, Kpop스타들을 각종 글로벌 데이터를 기반으로 선정하는 글로벌 한류스타 랭킹이다.

여전히 굳건한 중국내 인기를 구가하고 있는 스타들과 신흥 인기 스타들이 접전을 벌이고 있는 가운데, 이번 주 [글로벌K스타 랭킹]에서는 2017년 1월 17일부터 2017년 1월 23일까지의 한류 남자 스타 랭킹 TOP 10을 선정했다.

1월 셋째주 [글로벌K스타 랭킹]은 중국 최대포털 사이트 바이두(www.baidu.com)의 한국 남자 스타 순위, 중국 한일스타 투표 사이트인 ‘123fans’(123fans.cn)와 웨이보 ‘스타세력차트’를 참조하여, SSTV의 방문자 수와 검색 수를 합산하여 선정한 랭킹이다. 매주 스타들의 화제성에 따라 순위가 약간씩 변동된다.


이번주 스타서울TV [글로벌K스타 랭킹]에는 비, 황치열, 엑소(EXO) 세훈, 이민호, 빅뱅(BIGBANG) 지드래곤, 씨엔블루(CNBLUE) 정용화, 엑소(EXO) 백현, JYJ 김재중, 남주혁, 이종석 등의 한류 스타와 글로벌 Kpop 스타가 ‘톱10’에 랭크되는 영예를 안았다.

비의 인기는 결혼에도 끄떡없었다. 오히려 김태희와의 결혼 이후 1위로 순위가 반등하며 중국 내 인기를 증명했다.

비는 지난 19일 5년의 열애 끝에 김태희와 웨딩마치를 울렸다. 비와 김태희는 서울 종로구 가회동의 한 성당에서 안성기, god, 박진영, 싸이, 이하늬 등 가까운 지인과 가족들만 초대한 채 조용한 결혼식을 치렀다.

앞서 지난 17일 오후, 비는 자신의 공식 홈페이지와 인스타그램에 자필 편지를 공개하며 두 사람의 깜짝 결혼 소식을 알려 세간의 관심을 집중시켰다. 해당 편지에서 비는 “이제 저 또한 한 가정의 가장으로서 훌륭한 남편이자 남자가 되려 한다”며 “그녀(김태희)는 제가 힘들 때나 행복할 때나 변치않고 늘 제 곁을 지켜주며 언제나 많은 것들로 감동을 주었다. 이제 신뢰가 쌓이고 사랑이 커져 결실을 맺게 됐다”고 밝혔다.

이어 비는 “결혼식과 시간은 현재 시국이 불안정하고 경제적으로 어려운 시기에 최대한 조용하고 경건하게 마무리하고자 한다. 그리하여 말씀 못 드리는 점 이해해 주시길 바란다”고덧붙였고, 편지 속 내용대로 소박한 성당 결혼식을 올렸다.

비와 김태희는 혼배미사를 마친 뒤 지난 22일 인도네시아 숨바 섬으로 신혼여행을 떠났고, 현지에서 목격담과 영상들이 전해지며 또 한번 화제를 모았다.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése