Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2017.01.07.

««« Előző nap

MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


Nincs információ.

JTBC KNOWING BROTHER - előzetes


JTBC Entertainment   아는 형님 58회 예고편


[2017-0008]


Rain Finally Announces His Return With A Dope Collaboration With PSY!

By Officially Kmusic | January 07, 2017 05:32 AM EST


Bi Rain has finally announced his return with a single! He is definitely a favourite and fans are definitely waiting for another amazing comeback from him! He will be collaborating with the one and only PSY! Rain has released the teaser for his new track, 'The Best Present', bringing more excitement for fans!

Check out the teaser below:


THE BEST PRESENT - teaser 1


The teaser video gave off a veteran feel; like someone amazing is finally back! This is caused by the single spotlight that shows off Rain's silhouette and accompanied by the soft piano playing and Rain's beautiful humming voice. It definitely gives fans chills upon hearing his smooth voice again! The collaboration with PSY sure to make this track the best ever collaboration for this year yet!!

'The Best Present' will be released on the 15th of January, so in the meanwhile be sure to check out the teaser above!

Are you excited for Rain's comeback? Let us know in the comments below!


Nincsenek megjegyzések: