Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.02.02.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»



MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


Nincs információ.







MÉDIA


KOREA STAR DAILY
Forrás: http://www.koreastardaily.com/tc/photo/73433/5




《回來吧大叔》開機 Rain躺瀝青地鬥魂全開
2016年2月2日 星期二10:05 韓星網






SBS TV全新水木劇(週三週四播出的劇集)《回來吧大叔》2月24日開播在即,Rain從開機起就全身心投入,展現敬業一面。

《回來吧大叔》中Rain既是因過度疲勞而身亡、從40多歲的百貨店「萬年課長」轉生成為30代精英花美男店長的李海俊,同時也是頭腦敏捷、性格冷漠的財團會長私生子李海俊。 Rain細膩刻畫出了時而幽默搞笑時而冷峻嚴肅的雙重面貌。

1月11日,Rain的戲份正式開機,拍攝了英洙(金仁權 飾)以海俊(Rain 飾)的身份「復活」後與之前的寵物犬重逢的場景。 Rain一亮相就先和導演、劇組成員打招呼。

而第一場戲的搭檔是狗狗,平日裡也養狗的Rain不停撫摸狗狗,與它迅速熟絡起來,為演繹出逼真場景,更是不怕天寒地凍,直接躺在了冰涼的柏油馬路上,經過多次的排練後才正式拍攝。

Rain表示:「差不多有2年沒拍電視劇了,非常榮幸這次能夠與這麼優秀的前輩、工作人員合作,我一定全力以赴。 ”

《回來吧大叔》是一部集歡樂、感動與共鳴為一體的人性魔幻喜劇,改編自日本日本人氣作家淺田次郎的小說《椿山課長的七天》,講述了「萬年課長」失敗 老爹和前黑社會老大轉生為「花美男店長」和「絕世美女」重返人間後引發的一系列故事。 吳秀靜/文 版權所有 韓星網 禁止轉載



2.
K-POP FIGHTING
Forrás: http://kpopfighting.com/2016/02/02/rain-shows-his-professionalism-at-first-shoot-for-please-come-back-mister/




Rain shows his professionalism at first shoot for ‘Please Come Back, Mister’ 
Feb 2, 2016

Upcoming SBS TV Wed-Thu drama ‘Please Come Back, Mister’ will premiere on February 24th, and the production team has today (February 2nd) released a new set of stills featuring lead actor Rain where he showed his professionalism.

In the drama, Rain will take on the role of Lee Hae Joon who is a good-looking man working as a section chief in the women’s apparel section of a department store, when he gets possessed by the spirit of Kim Young Soo (Kim In Kwon) who was worked to death.

Rain begun filming for the drama on January 11th who saw him acting as Young Soo who had taken over the body of Lee Hae Joon, and reuniting with his pet bulldog. Rain immediately greeted the director, and other members when he arrived on the set.

The actor also showed his professionalism. Rain’s first partner was a bulldog, and Rain who keeps a pet dog himself, got close to the bulldog really quickly by patting it continuously. To make the scene was realistic as possible, Rain didn’t mind the cold weather and rehearsed several times by lying on the cold road, before beginning filming officially.
Rain said, “It’s been almost 2 years since I last filmed a drama, but I’m really honored to be working with talented cast and staff members. I will give my best shot.”

The drama is based on the Japanese novel Tsubakiyama Kacho no Nanokakan by Jiro Asada, and will tell the comedy human story of people getting revived for a limited time after dying, with modifications done to the original story to suit the Korean market.

By: Alvin
Copyright@KpopFighting.com


Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Rain megmutatta professzionalizmusát a 'Please Come Back, Mister' első felvételén


Az SBS TV soron következő szerdai-csütörtöki drámájának, a 'Please Come Back, Mister'-nek február 24-én lesz a premierje, és a produkciós csapat ma (február 2-án) kiadott egy sor új állóképet, amelyeken a vezető színész, Rain látható, amint megmutatja a professzionalizmusát.

A drámában Rain Lee Hae Joon szerepében vesz részt, aki egy jóképű férfi és egy áruház női ruházati részlegének vezetője, akit Kim Young Soo (Kim In Kwon) szelleme szállt meg, aki halálra dolgozta magát. 

Rain január 11-én kezdte meg a forgatást, akit Young Soo-ként láttunk a színészi játékában, aki magára öltötte Lee Hae Joon testét, és újra találkozott a bulldog házikedvencével. Rain amint megérkezett a forgatás helyszínére, azonnal üdvözölte a rendezőt és a többi stábtagot.

A színész megmutatta a professzionalizmusát is. Rain első partnere a bulldog volt, és Rain, aki maga is tart kutyát, nagyon gyorsan közel került hozzá, folyamatosan simogatva őt.  Hogy a jelenet a lehető legreálisabb legyen, Rain nem törődött a hideg idővel, és a próbák során többször lefeküdt a hideg útra, mielőtt a hivatalos forgatás megkezdődött. 

Rain azt mondta: "Majdnem két év eltelt azóta, hogy az utolsó drámát forgattam, és igazi megtiszteltetés, hogy ilyen tehetséges szereplőkkel és stábtagokkal dolgozhatok együtt. A legjobb forgatásomat fogom nyújtani."

A dráma Jiro Asada Tsubakiyama Kacho no Nanokakan című japán regényének alapján készül, és egy komikus emberi történetet mesél olyan emberekről, akik egy kis időre újraélednek a haláluk után. Az eredeti történetet módosították a koreai piachoz igazítás érdekében.



HÍR


Újabb turnéállomásról érkezett hír, a THE SQUALL április 23-án még mindig Kínában, Chengduban lesz látható.









A Come Back, Mister sorozat Gosa ceremóniájáról e napon megjelent beszámoló az esemény tényleges napjának bejegyzésénél, január 20-nál található.


































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése