Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2007.06.13.

RAIN CHRONICLE: 13 JUNE 2007

SZERDA / WEDNESDAY

 

 

MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?
WHAT DID RAIN DO THAT DAY?

 

Nincs elérhető információ / No information available.

 

 

🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

 

A NAP ESEMÉNYEI, HÍREI ÉS TUDÓSÍTÁSAI (áttekintés):
EVENTS, NEWS, COVERAGES OF THE DAY (overview):


🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

 

 ESEMÉNYEK & HÍREK / EVENTS & NEWS

 

💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦

 

 

 

🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧 


 SAJTÓ & MÉDIA / PRESS & MEDIA

 

💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦




JOY NEWS 24
조이뉴스24

비, 인도 아이들과 '인간미 물씬' CF

박재덕 기자 입력 2007.06.13 10:01


월드스타 비가 인간 정지훈으로 돌아가 힌두교의 성지 갠지스 강에서 인도의 아이들과 친구가 됐다.

비는 지난 13일 힌두교의 성지 바라나시를 찾아 니콘이미징코리아(이하 니콘, 대표 야마구치 노리아키, www.nikon-image.co.kr)의 새로운 CF 촬영을 마쳤다.

이번 CF는 섭씨 42도가 넘어가는 폭염 속에서 이틀 동안 강행됐으며 200명이 넘는 엑스트라와 20여명의 촬영 스태프, 7척이 넘는 배 등 방대한 스케일을 자랑했다.

20070613-0001


20070613-0002


20070613-0003


CF는 염소 떼, 물소 떼가 지나다니는 마을 길을 아이들과 함께 가로질러 갠지스 강가에 도착한 정지훈이 강에서 성스러운 의식을 행하는 인도인들과 동화되고 그들 속에 자연스럽게 파묻힌 채 조용히 그들의 모습을 니콘 카메라에 담는다는 내용이다.

기존의 다른 CF들에서 보이던 활동적인 비의 모습이 아닌 인간미 물씬 나는 정지훈의 모습은 6월 15일부터 볼 수 있다.

조이뉴스24 박재덕 기자 avalo@joynews24.com


Rain, Indian children and 'Human Beauty' CF


World Star Rain returned to Jung Ji-hoon, a human being, and made friends with Indian children in the Ganges River, a holy place of Hinduism.

On the 13th, Rain visited Varanasi, a holy place of Hinduism, and finished shooting a new CF for Nikon Imaging Korea (hereinafter, Nikon, representative Yamaguchi Noriaki, www.nikon-image.co.kr).

This CF was enforced for two days in the heat of 42 degrees Celsius, and boasted a vast scale, including more than 200 extras, more than 20 shooting staff, and more than 7 ships.

The CF shows that Jung Ji-hoon, who arrives at the Ganges River by crossing the village path where herds of goats and water buffaloes pass with children, is assimilated with Indians performing sacred rituals in the river, and is naturally buried in them and quietly captures their images with Nikon cameras. to be.

You can see Jung Ji-hoon's human beauty, not the active Rain seen in other commercials, from June 15th.


💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦





























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése