Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2007.05.22.



STAR NEWS
스타뉴스

비, 이번엔 인도行…5월 한달 5개국 방문

김원겸 기자 / 입력 : 2007.05.22 09:07


20070622-0001
해외에서 바쁜 일정을 소화하고 있는 비


월드투어를 벌이고 있는 비가 쉴 틈도 없이 또 다시 인도로 출국했다.

최근 요트대회 참가와 월드투어 프로모션을 위해 스페인 발렌시아와 미국 애틀란타, 뉴욕을 방문했던 비는 이번에는 CF 촬영을 위해 지난 20일 인도로 떠났다.

비는 인도 현지에서 니콘 카메라 CF를 촬영한 후 23일 귀국할 예정이다. 비는 인도 갠지즈강을 배경으로 CF촬영을 마치고 돌아와 하루의 휴식도 없이, 이튿날인 24일 오전 도쿄돔 공연을 위해 일본으로 날아갈 예정이다.

일본 도쿄돔 공연을 마치면 오는 31일 독일 베를린에서 열리는 미국 할리우드 대작 '스피드 레이서' 제작발표회 참가를 위해 또 다시 국제선 항공기를 타야한다.

비는 5월 한 달 새 5개국을 방문하는 셈이며, 해외에 체류한 기간도 보름 가량이어서 한 달의 절반을 해외에서 체류하게 됐다.

비는 6월에도 해외에서 빡빡한 일정을 소화하게 된다.

6월2일과 3일 태국 방콕에서 공연을 벌인 후 15일 미국 하와이 호놀룰루 알로하 스타디움에서 공연을 벌인다. 이후 애틀란타와 뉴욕, LA를 돌며 미주투어를 벌인 후 6개월간 벌여온 월드투어를 마감할 예정이다.

월드투어가 끝나면 곧바로 영화 '매트릭스'의 위쇼스키 형제가 메가폰을 잡은 미국 할리우드 영화 '스피드 레이서' 촬영을 위해 독일로 날아갈 예정이다.


Rain, this time to India… 5 countries visited per month in May

Without a break from the rain during the world tour, he left for India again.

Rain, who recently visited Valencia, Spain, Atlanta, USA, and New York to participate in yachting competitions and promote world tours, left for India on the 20th to shoot a CF this time.

Rain is planning to return to Korea on the 23rd after shooting a Nikon Camera CF in India. Rain is scheduled to fly back to Japan for the Tokyo Dome performance on the morning of the 24th, the next day, without having to take a day off after filming a commercial with the Ganges River in the background.

When he finishes the Tokyo Dome performance in Japan, he has to take an international flight again to participate in the production presentation of the Hollywood masterpiece 'Speed ​​Racer', which will be held in Berlin, Germany on the 31st.

Rain is visiting five countries in one month in May, and he has been abroad for about fifteen days, so he will spend half of the month abroad.

Rain will have a tight schedule overseas even in June.

He will perform at Aloha Stadium in Honolulu, Hawaii, USA on the 15th after performing in Bangkok, Thailand on June 2nd and 3rd. He plans to close the six-month world tour after he tours Atlanta, New York and Los Angeles to the Americas.

As soon as the world tour is over, the Wachowski brothers of the movie 'The Matrix' will fly to Germany to shoot the Hollywood movie 'Speed ​​Racer' in the United States holding a megaphone.












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése