Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2007.04.12.





KBS GLOBAL

Rain Eyes US Debut with English Album

[2007-04-12]


Singer Rain, who is approaching global stardom, announced plans for his U.S. debut during a news conference in Australia. The conference in Sydney preceded his concert tour in the "land down under."

He mentioned the U.S. debut plans when asked what he thought about being called the "Justin Timberlake of Asia." Rain said he's a fan of the U.S. pop star and noted that the nickname was first introduced by Time magazine when he made it on its list of the world's 100 most influential people.

Rain noted that perhaps there was not a better way to introduce himself at the time, but that the moniker will likely disappear when he releases his first-ever English album for his official U.S. debut late this year or early next year. Rain showed strong confidence in announcing his plans.

Some 20 Australian and 40 Asian media outlets including reporters from China, Japan, Indonesia, Vietnam and Malaysia came for the news conference, comprising the biggest media gathering involving Rain since the star launched his world tour.














































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése