Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2007.05.12.






MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?

Nincs információ.



🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


A NAP EGYÉB HÍREI ÉS ESEMÉNYEI:

- The Korea Times - Singer Rain to Make Hollywood Debut


🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


THE KOREA TIMES





Singer Rain to Make Hollywood Debut
Posted : 2007-05-12 17:44
Updated : 2007-05-12 17:44



By Chung Ah-young
Staff Reporter

Korean top entertainer Jung Ji-hoon, better known as Rain, is expected to make his Hollywood debut in the Wachowski brothers’ new film ``Speed Racer.’’

According to Rain’s agency JYP Entertainment, Rain has been offered a part in the new film directed by Andy and Larry Wachowski, the brothers renown for the ``Matrix’’ film series.

The agency said the casting negotiations are in the final stages.

If the casting is confirmed, Rain will perform with world-renowned Hollywood stars Susan Sarandon and John Goodman.

``Speed Racer’’ is an action movie based on a popular Japanese animation from 1967, revolving around an adventurous racing car driver.

The film is expected to begin shooting next month.

Meanwhile, the agency will not represent Rain anymore as his exclusive management contract with JYP Entertainment expired Friday. However, his world tour will be under his current contract with the three parties _ Star M, JYP and Rain.

JYP said they have not renewed the contract and have no plans to do so, ending the five-year partnership since his debut in 2002. ``We’ve discussed ways to sign a new contract. But we’ve decided to go our separate ways,’’ the agency said.

Behind Rain’s world-recognized popularity, singer-turned-producer Park Jin-young, head of JYP, has played an important role in grooming Rain as a global star, even before his debut in 2002.

Nothing has been confirmed, whether Rain will move to another management agency or establish his own independent company, until his world tour ends in June.




🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧







































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése